Evo friško nakon rasprave
Prvo želim reć da oni koji su tu pljuvali po zakonu i ljudima kojima je poso snimanje iz zraka a tamo se nisu pojavili može biti sram, opravdavanje da je vrijeme posla, radni dan itd, da su rođaci pisali zakone za velike. moram napomenut da postoji godišnji, slobodan dan itd,ako ti se radi o tvome hobby-u onda zaslužuje da učustvuješ u takvoj raspravi i da se pojednostavni zakon. Isto tako čovjek iz CCAA je primao mailove i odlično ih analizirao i usvojio kao konstruktivne u definiranju novog pravilinka. A vjerujem da nas je bilo dosta koji su komunicirali mailom prema CCAA. Prije svega zakon se čini svima nama dosta grub ali ako se pogledaju sve te druge strane bilo je neophodno za tako nešto, modelari su najmanje nadrapali ako je vjerovat na riječ čovjeku koji je vodio raspravu. S moje strane gledališta dali su priliku da mi sami napišemo zakon pod ovo "napišemo", prihvaćaju svaku riječ kao ozbiljnu temu za raspravu koja im se kaže jer ti ljudi nisu modelari ne znaju bit kako se upravlja letjelicama itd., i informirali su se tu na forumu preko određenih ljudi itd. očekuju da im se daju smjernice. Iskreno više me zabrinuo čovjek koji sjedi iza mene a to je iz DGU, što mi je sve napiračo sumnjam da se neko toga pridržava, po njemu sve što se snima iz zraka je strogo zabranjeno jer se može koristiti u prouobavještajne svrhe, objekti visoke važnosti, njihova odobrenja ma gluposti. I tvrdi da kada se donese zakon ako ga ne prilagode njima opet su ljudi koji snimaju iz zraka za komercijalnu upotrebu reklame i sve neće moći dobit odobrenje od njih jer CCAA ne izdaje nikakav certifikat, već sve to svaljuje na operatora koji svojem izjavom garantira ispravnost letjelice, iznimno u slučajevima letačke operacije D kada je potrebna dozvola CCAA. Let iznad skupine ljudi bilo ih 5 ili 1000 je let kategorije D. To nam je i bilo do sada jasno, spomenuo se čovjek i zagrebačkih letjelišta (preljevnica, parkovi) po priči i dalje će biti dozvoljeno letiti na tim pozicijama. Samo će sada biti obvezno imati lječnički, i izjavu da si sposoban letjeti avion, tu se dotaklo pitanje da svako sebi piše dozvolu. U dalekoj budućnosti će sposobnost upravljanjama letjelica definirat neka udruga ili tako nešto (jedan od prijedloga koju su predložili nazočni tamo). Smatram ok, ako to ne bude iziskivalu neku posebnu financijsku izdašnost, jer po tome netko ko kupi letjelicu iz trgovine dođe doma ispuni obrazac i on garantira da zna letiti sa time. Dotaklo se teme 79J, i tu baš ne daju na sebe tvrde da je to u svim EU zakonima i sumnjam da će tu što mjenjat. baš me zanima kada te propeler udari koliko on ima J energije na vrhu. U letačke operacije C i D kategorije spadaju tehnički uvjeti koje treba zadovoljit (padobran, redudancija, redudantno napajnje itd) doslovce sve redudantno mora biti, to je greška i to će morat promjenit jer nema smisla. Padobran je nepotreban, dupla elektronika, dupla baterija DA ali ne kako su oni naveli sklop za prebacivanje da drugu bateriju totalna glupost. Dupli prijemnik sa 2 stanice isto idiotarija ako crkne crkne ima RTH. Nisam skužio baš najbolje osiguranja od šteta 3. osobama. Kako god morat će ga se imat na sebe, firmu a ne na model kako su neki tamo mislili.
da se vratim malo na druge grane, bio je tamo neko i iz MORH-a i zahtjevao je da se morh isključi iz ovog zakona ali to se nas ne tiče a bome ni mene, više me iritira da ako ja snimam sebi doma dvorište ili nešto na mojoj zemlji po zakonu DGU-a je to ilegalno. Reko pa onda rasčlanimo geofotograviranje od videosnimanja, ne čovjek tvrdi da će DGU prislit CCAA da izdaju licence, a i sam čovjek iz CCAA je reko da nemaju tako stručan kadar ili odjel da bi mogo se time bavit već to prepušta nama, ali čovjeku iz DGU to nije dovoljno. Bit će zanimljivo.
I da na početku je čovjek reko da je ovo do sada u povijesti CCAA jedini prijedlog zakona koji je izazvao toliku pažnju javnosti, a isto tako i konstruktivne prijedloge putem maila.
Zakon je realno očekivat po meni do kraja godine, jer umješale su se i druga ministarstva i ostalo pa će biti prepucavanja.
Možemo biti sretni da se nije desilo zakon je donesen prilagodite se njemu kako znate i umijete a poslje ćemo ga mjenjat.
I da u primjeru je čovjek imao fantoma za padobranom ne znam od kud je to iskopao......
Dakle u kratko snimaš za novce i radiš ko firma, u skorijoj budućnosti ćeš biti legalan a i to donosi neke nove odgovornosti ovisi o kategoriji letenja,
Bilo je tu još toga ali naveo sam neke samo informacije.