Sumljam i ja da će pajkani lovit letače koji se ne drže strogo pravilnika, jer kao prvo i oni će sebe u suprotnom uvaliti u hrpu govana, mislim papirologije i učenja,, jer to je novo područje za sve nas, a kamoli tek za one koji o ovom hobiju dume nemaju.
Ali ipak, uvijek ima onih nadobudnih, iskompleksiranih jadnika koji jedva čekaju da nekoga gnjave iz nekog svojeg razloga,, možda samo zato jer oni nemaju nešto takvo pa im bude krivo. Ti su gadni i njih treba izbjegavati, teško ih je prepoznati, ali nažalost ima ih, ponajviše u prometnoj policiji.
Bumo vidjeli kako se stvari budu odvijale
edit: Da se krivo ne pomisli, nisam od onih koji mrze policiju, znam neke koji su odlični ljudi i vjerujem da ih je većina. Bio je nedavno članak na nekom portalu kako su carinici uhvatili tipa koji je htjeo prošvercati drona u drugu zemlju. Dron je bio Fantom2, a članak je izgledao kao onaj kad zapljene 15kg droge na Bregani.
Zadnja dva moja iskustva sa policijom gdje su došli naišli dok sam letio su bila zanimljiva. Sve ih je zanimalo koliko tereta može dići i koliko daleko otići, i na moj odgovor je bio komentar da je to idealna stvar za šverc drogom i sličnim stvarima.