Odg: Nacrt Pravilnika o sustavima bespilotnih zrakoplova
Reply #503 –
Imao sam prilicno letjelica s raznim kontrolerima kk prve verzije, naza 1. 2, apm, wookonga, kk2, naze32 ... te modela quadova, hexi okto/x8 i mnogi bi bili pomislili (oni koji me neznaju) da se bavim time, ali iskljucivo letim za sebe i svoj gust, a to nema cijene. Zaljubio sam se u taj hobi prije 8-9 godina (od tada vise nemam novaca hehhe) te zadnji 5god u multirotore. Imao sam i gotovih letjelica u manjem broj u odnosu na samogradnju. Jedna od njih je i1. Uzeo sam ga u 1 mjesecu cim je izaosao te vjerujem da sam medju prvima . P3 sam vidio ali ne i letio, ali znam da ima gotovo iste opcije kao i i1. molio bi da mi netko objasni manual mode na p3 ili i1 jer rado bi probao isti. vecinom letim u atti te manual mode i1 i p3 nikad cuo. U modelima s manualom radis flip ali to u atiju je nemoguce.. Pa ako netko moze da mi objasni manual mod na i1 ili pak p3, pa da probam, jel moze i on raditi flipove. Sto se tice zakona ima pluseva i minusa ali ga podrzavam jer reda treba biti. Problem je osoba koja upravlja, a manji problem je stroj. cak bi uveo da ima neki ispit osnove poznavanja stroja te pokazni let na nekom poligonu.
edit: da ne ispadne da imamo negativno mišljenje o phatomima tj dji nebi uzeo i1 ili imao p2, naprotiv mislim da su to sigurni modeli isto kao i neki puno skuplji strojevi, ako ne isto, definitivno su best buy. stroj(mod leta, kupovni, praviti,...) nije toliki problem, nego covjek tj zdrav razum. iskreno ovo s 8 motora meni toliko i nepije vode.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju