Budući da letim avione a ne quadove, to još više dolazi do izražaja.
Pa me sad zanimaju vaša iskustva i što konkretno koristite za takav način.
Zapalo mi je za oko ova kombinacija, jer je sve u njemu pa nema prtljanja sa žicama, napajanjima.....
Evo vidio sam oglas od Euformela di kupuje monitor, pa ponudi svoj za fer cijenu, i mislio nadodati oko soma pa uzeti all in one, lcd+diversity+dvr+batka...
ali dobro da sam malo pronjuškao prije prodaje, jer ispada da ti all-in-one do 200$ ne rade baš idealno.
ok je za letuckanje do 100-200m, pa nema puno loših reviewa,
ali ja letim i do 2km s multijem a i više s avionom,
pa bi htio da radi kako spada, kao i do sada
Test Monitor FPV732 DVR sensitivity receptiona osim lošijeg prijema, događa se nekima i zamrzavanje uređaja prilikom prebacivanja s jednog na drugi rx, što je zeznuto jer obično znači da se izletilo iz dometa omni antene i prelazi na onu usmjerenu, pa je model dalje i ne vidi se okom više... i feed je neophodan u tom trenutku
tako da ostajem pri svom 8'' LCD-u, s dodatno ugrađenim boscam 305 unutra
primio dosta PMova s upitima, pa eto, ništa od prodaje kolege
(nekima nisam mogao ni odgovoriti jer im je pun inbox, valjda imaju limit 5 kom kao novi)
[attach=4]
stavit ću tu koju sliku prerade ako koga bude zanimalo da si pogleda, jer kod tih prijemnika(boscam) su linearci za spuštanje napona, pa se sve dosta grije na 12V (3S batku)
pogotovo ako se skine oklop i ubaci rx u lcd straga...
pa sam uzeo par podesivih switchera(0.7€ jedan LOL) za spuštanje napona na 7V.
pala je i potrošnja struje a i disipacija topline, što je super, batka bu još duže trajala.
filtriranje napona je super te nema nikakvih crtica na feedu,
to se može ubaciti i na kabel izvan prijemnika, bez lemljenja po njemu, da se smanji potrošnja i grijanje.
još samo DVR da spojim, treba se zaletit do chipoteke za konektore da napravim kratke kabele za njega a ne stock od 2m, i to je to, all in one - DIY
tako da eto, za sada mi se čini bolje ugraditi neki rx u ekran, nego kupiti gotov,.
dok se neki all-in-one ne pokaže da radi barem jednako dobro kao ovo.
Ima li netko tako što ili je preporuka vas iskusnih neka druga stvar odnosno kombinacija za montažu na stanicu ?
Hvala unaprijed.
na fant stanici imam onaj mali alu nosač od par dolara, koji je super jer ne povećava dimenzije stanice, pa stane bočno u isti prosijep u spužvi(ako koristiš neki originalni kofer za nju npr, kao što fant ima)
http://www.flyfreak.net/fpv-i-ap/dji-phantom-2-zenmuse-h3-3d-gopro3-black-fpv-dobitna-kombinacija/msg178186/#msg178186a na aurori je onaj karbonski za oko 8$, on je dosta čvršći ali ako ga ne skidaš nakon leta, ne stane ti u neki kofer osim ako nije duplo višlji od stanice