Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? February 07, 2015, 05:26:42 pm Meni osobno nije gušt smrzavati se vani, ali me kriza uhvati jedanput tjedno pa napunim batke i zaputim se u nepoznato.Najsmješnija mi je situacija kad mi kvad počne driftati u jednu stranu, a ono nigdje ni trunke vjetra i sl. Nakon pola minute shvatim da su prsti toliko utrnuli od hladnoce da jednostavno ne osjetim da vučem palicu u jednu stranu.
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #1 – February 07, 2015, 05:33:33 pm danas prije posla malo provozao predatora, nisam mogao odoljet snijeg je prestao padati i sveee je bijeloodes u lidl i kupis si one biciklisticke rukavice sa izrezanim rupama za prste, meni pomazu naravno prije svega je pozeljno letjelicu ostavit malo vani da se iztemperira
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #2 – February 07, 2015, 05:37:52 pm tako je treba rukavice s rupama i letiii ... ja svaki dan bar 5 minuta malo prozujim ako nejdem nikamo bar po dvoristu ( ali bez fpv) ja to na oko vozim hahah
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #3 – February 07, 2015, 05:52:08 pm Jeftinih pokrivala ima na HK, odlično griju pošto su od umjetnih materijala Inace ako vam se prsti smrzavaju ne vozite dovoljno atraktivno...to je stara japanska
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #4 – February 07, 2015, 05:59:43 pm haha zed vozis ti atraktivno ili ne svejedno se smrznes ko pingvin ( potvrdila praksa ) ... ja sam si isto mislio neko onaj cover za stanicu i one grijace nutra ali nekako sam bi/nebi
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #5 – February 07, 2015, 06:01:08 pm ma kakvi mrtvi grijaci za stanicu uzmi u ruke i vozi ko zna di zed drzi prste da su topli stalno
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #6 – February 07, 2015, 06:11:43 pm Danas bio odličan dan za letiti al' ni bilo vremena. Sutra najavljuju neke minuse... Mislim da ću svejedno otići protegnut malo krila Frankycro šta kažeš? Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #7 – February 07, 2015, 06:15:14 pm hahaha Ironic bas tako ko zna di drzi haha a onda se fali da su prsti topli haha jauzmem u ruke i vozim ali kad malo duze vozim onda moram mjenjati prope jer svako malo malac padne jer mi se prsti smrznu i on udari ako ne u zemlju onda udrvo hehe
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #8 – February 07, 2015, 06:55:14 pm zimsko oranje u Vukovaru, inače vrlo popularan sport ovih dana
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #9 – February 07, 2015, 06:59:17 pm Beast, lako za moje prste, ali brinem se za tvog malca...tako mlad a vec pada
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #10 – February 07, 2015, 07:14:45 pm Ma nema zime http://www.flyfreak.net/fpv-i-ap/dji-phantom-2-zenmuse-h3-3d-gopro3-black-fpv-dobitna-kombinacija/msg178186/#msg178186
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #11 – February 07, 2015, 07:26:39 pm hahah zed sta ces vremena su takva ( da kinez bolje radi prope valjda nebi svako malo zaorao) hehe
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #12 – February 07, 2015, 07:52:30 pm Quote from: DJDarky on February 07, 2015, 06:11:43 pmDanas bio odličan dan za letiti al' ni bilo vremena. Sutra najavljuju neke minuse... Mislim da ću svejedno otići protegnut malo krila Frankycro šta kažeš?Sutra se svakako vidimo na pustari, i modelari i maketari COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #13 – February 07, 2015, 08:17:12 pm Quote from: Dr.Tom on February 07, 2015, 07:14:45 pmMa nema zime Koliko te dodatno plaćaju da vidiš kakvo je stanje na krovu?
Odg: Dali letite po ovakvom vremenu ili čekate ljepše vrijeme? Reply #14 – February 07, 2015, 11:07:48 pm Quote from: Dr.Tom on February 07, 2015, 07:14:45 pmMa nema zime Dal je to tvoj krov? Definitivno najbolje mjesto za letiti multiće koje sam vidio.