Inauguracija iz pticje perspektive February 16, 2015, 08:22:09 am http://www.jutarnji.hr/inauguracija-iz-pticje-perspektive-nenajavljeni-dron-nakratko-uspanicio-policiju-/1295876/zar je to stvarno potrebno.... i to eto pred izglasavanje pravilnika!!Meni veoma djetinjasto, nepromisljeno i glupo, nadam se da mu je to bio zadnji let modelom ....svasta majka rodi LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #1 – February 16, 2015, 11:14:52 am I ja isto mislim i vjerujem da će se dotići ovoga primjera ako bude ikakve rasprave i sl.Totalno glupo i nepotrebno, a nije ni slika bog zna ...
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #2 – February 16, 2015, 11:16:12 am Cek..sto nije se smilo letjeti iznad inaguracije?
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #3 – February 16, 2015, 11:27:48 am Zdrav razum kaže ne, a vjerovatno i zakon ima neke točke za manifestacije poput ove. Ne uključujući našeg predjednika bilo je 8 drugih i raznoraznih poslanika, tako kažu. Uglavnom nitko nepozvan nije smjeo prići blizu trga, a ovaj se vozikao ljudima iznad glava, pa sad prosudi.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #4 – February 16, 2015, 11:28:57 am Hm iznad glave 300m, a dobro ee kad bolje razmislim hm i nije bas pametno
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #5 – February 16, 2015, 11:31:03 am Gotovo je ljudi...sad će država pokazati zube. Iako se i policija ponaša kao da je u 20 stoljeću.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #6 – February 16, 2015, 11:36:14 am Najgore je to da nitko nece shvatit da je covjek koji upravlja neodgovoran a ne tehnologija. Da je bacio bumerang iznad glava svima njima bacili bi se na njega, ovako ce zabraniti letenje i tocka. Debilana.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #7 – February 16, 2015, 12:00:08 pm Treba ići na miniaturizaciju svega što leti, micro quad s kamerom raspona 10mmPa će slijedeći puta inaoguracija biti iz pičje perspektive Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #8 – February 16, 2015, 11:28:27 pm Odakle ljudima takve glupave ideje.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #9 – February 17, 2015, 11:55:32 am Hmm, neznam što se svi toliko bojite. Ako vam je stalo do letenja, odete negdi sastrane. Normalno da ne smite letit po centru zagreba. To zdrav razum nalaže. A i dam desnu ruku da će u pravilniku to bit. Npr. ja sam usred šumetine. Letim iznad livade, nema nikog živog, a i da ima nikog nije briga. Da imam FPV mogao bi napravit krug promjera 50km. Što se toga tiče, nikad se mene niko neće doticat.
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #10 – February 17, 2015, 09:32:15 pm a odkuda slike u jutarnjem? odkuda njima slike? to je pokušaj opet nekog hrabro retardiranog novinara, to nije sigurno modelar
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #11 – February 17, 2015, 10:09:44 pm Quote from: I14R10 on February 17, 2015, 11:55:32 amHmm, neznam što se svi toliko bojite. Ako vam je stalo do letenja, odete negdi sastrane. Normalno da ne smite letit po centru zagreba. To zdrav razum nalaže. A i dam desnu ruku da će u pravilniku to bit. Npr. ja sam usred šumetine. Letim iznad livade, nema nikog živog, a i da ima nikog nije briga. Da imam FPV mogao bi napravit krug promjera 50km. Što se toga tiče, nikad se mene niko neće doticat.Moras mi javiti gdje si i dolazim na long range fpv
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #12 – February 17, 2015, 11:04:13 pm Mjesto je Saborsko, blizu Plitvica. Prema Plitvicama si ograničen 20km udaljenosti, prema susjednom selu 25km. Jedini problem je da ako se skrkaš da udariš kakvu lisicu il medvjeda . Sad sam baš mjerio, na jednom mjestu di letim ima kvadrat 500m x 500m čisto livade bez ikoga. Da, i imaš prema Slunju ograničenje jer je tamo vojni poligon. Na nekih 20km
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #13 – February 18, 2015, 08:48:19 am daj ne zezaj da si iz saborskog? ja sam iz drežnik grada, mogli bi se naći kad dođem dole, sljedeći puta nosim zagi sa sobom
Odg: Inauguracija iz pticje perspektive Reply #14 – February 18, 2015, 11:27:14 am Jesam. Možemo se nać, valjda ću i ja imat neki avion operativan do tad. Jesi kad letio po ovim mojim krajevima?