Pa baš je super išlo dok nije prdnio aileron, iako ima su tu još dosta toga za savladati jer ipak je to helić, najveća glupost je zapravo to što sam dodavao toliko pažnje i pedantnosti tom heliću a zanemario stanicu, a zaista je dosta treninga prošla, iako potovi u gimbalima rade, možda nisu bili više toliko rezulutni i precizni ali su radili, upgade je trebao biti ovih dana, prije nekoliko mj kada sam radio zadnju kontrolu spojeva u stanici sve je bilo ok, moje mišljenje je da je žica pukla zato što je bilo skinuto malo više izolacije sa žice i ljepilo nije povezalo za izolaciju nego sami lem, a te 3 žice (od aileron pota) se savijaju prilikom gibanja elevatora. Helić se može popravit, sablje, osovine, lageri, boom, link za boom, ar zupčanik, getriba za servo, nevjerojatno je da canopy nije nigdje ni ogreban, također baterija, landing skids, i remen potpuno netaknuti, ali iako na remenu stvarno ne mogu naći nikakvo oštećenje ne vjerujem da ću ga koristiti jer ne znam dali je pretrpio kakva istezanja koja se ne mogu vidjeti. Bit će i video