Nažalost i ja sam prisiljen upozoriti na jednog modelara/forumaša sumnjivog poštenja!
Njegovo ime na formumu je
KENAN Dakle prodao mi je motor HET 2W20 iz ovog posta http://www.flyfreak.net/oglasi-elektronika/p-stanice-punjac-fatshark-fpv-komplet-jedrilica/msg122959/#msg122959 kojem je svinuta osovina i to poprilično (čitaj neuppotrebljivo).
Da stvar bude bolja eksplicite sam ga prije kupnje pitao da nije svinuta osovina jer je taj motor poznat po tome da mu se lako iskrivi osovina zbog relativno malog promjera. Naravno, odgvor na moj upit je bio vrlo eksplicitan da je sve ispravno!
Stoga klege modelari čuvajte se "kolege" Kenana, jer iako je obećao da ukoliko nešto nije u redu da će mi vratiti novac, no isti više ne odgovara na PM, ne odgovara na SMSove, niti se ne javlja na telefon (barem meni) i tako već 2 tjedna!
S ovim postom ja završavam igru "lovica" s nepoštenim forumašem KENANom kojeg sam zadnji puta pokušao kontaktirati prije 3 dana i tom prilikom ga upozorio da ću ovaj post napisati u koliko se ne javi, a kako se nije javio...
BTW, Kenan ima trenutno aktivnih oglasa!!!