kao što sam rekao, svi smo mogli nešto naučiti, a i oni koji ubuduće kupuju također,
znači ako ideš kupovati metanolca, a nisi ga nikad prije slagao, pouka je povedi nekoga sa sobom,
ako kupuješ elektro model, nek ti ne bude teško ponesti svoju bateriju ako ju imaš, pa spoji i provjeri da li sve radi
ako ti prodavač ponudi da sam složi motor gore, prihvati ponudu
i najbitnije isprobaj ga
ima nešto za naučiti od starijih gospođa koje su u kupovini, dođu u dučan, pa 20 puta prepokreću majcu za 30 kuna
nije to bez veze, jer najbitnije je kod svake kupovine je dobro pregledati robu koju kupuješ, a ako ne znaš kako bi to trebalo izgledati povedi nekog sa sobom ko se razumije u to
da me se ne shvati krivo, naravno da sa strane prodavača mora biti bar osnovna doza poštenja da se nekog ne "zavalja" namjerno, a ako se i dogodi neki propust ili nešto krivo, onda sjedneš na prodavača dok to ne popravi
i nema tu neugodno mi je nazvati ... i sl. platio si , i hoćeš ono što ste se dogovorili
al sam se raspisao..., uglavnom, nadam se da će Gregorov model biti brzo složen i da ćemo uskoro vidjeti snimku leta