Odg: LOŠI TRGOVCI (modelari) koj je kog i na koji način zaj.........
Reply #122 –
Par rijeci o DavorVZ koji sebe deklarira kao HR trgovca za modelare. A zapravo je levat koji ne postuje dogovor i ne drzi do svoje rijeci.
Odavno sam narucio Gens baterije od njega,koje je obecao ostaviti kod mojih jer nisam u HR.Rekoh,divota od covjeka,dat ce a novce cekati.I tako se vratih,a kad tamo ni traga ni glasa od baterija.Zivkam ga i kad napokon dobih doticnog,padne spika:znas mene cimali bla bla i JA DAO TVOJE BATERIJE DRUGOME A SAD ME ZEZA DOBAVLJAC pa mi jos nije isporucio nove drugin rijecima ti se jebi i neka ti je flota na podu jer nisam odrzao rijec i postivao dogovor..mislim dakle,toliko o odrzanoj rijeci.
Pa krene spika sutra dobijes..pa se ne javlja..pa stigne sms nazovem te..poziva naravno nije bilo.I prode tjedan dana a javio se naravo da nije.Ako si tako zamislio trgovinu onda se bolje primi peglanja,i pranja na potoku vesa ekipi jer za drugo nisi.
Sve j to bilo vidljivo iz njegovog ne javljanja na PM nakon upita o ponudenim setupima za funcuba no sve si mislim covjek zaposlen javit ce se. LOL. Ponudis, uhvatis se trgovine, glumis nekakvog super truper trgovca a zapravo ispadnes dripac koji hebe ljude u zdrav mozak.
Da ne duljim. Tip je koji se ne drzi dogovora. Nema svoj obraz i ne postuje svoju danu rijec. Trgovac koji je upravo izgubio jednu musteriju. A bilo je dovoljno nazvati i reci kako stvari stoje a ne ne javljati se i naposljetku muljaviti. Tipikus balkanikus.
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.