Mislim da ne , malo mi je krivo za ovako javno crnjenje , da sad sam se sjetio bio sam na nastavi , i samo sam ti rekao ako nisi zadovoljan da mi sve vratiš nazad ko i svakom drugom do sad , neda mi se ispasti pizda za sitan novac .........
Baterije kako su mi došle tako sam ih i poslao
Ja sam kupio jednom od tebe i ti jednom od mene što se mene tiće na tome može i ostati. Ocrnio ja tebe ili ne tako je bilo.
I nisi bio na nastavi nego na svom brodu kad sam te nazvao.
Ako si dobio napuhane baterije trebao si reći da su napuhane porukom ili u razgovoru na mob prije kupnje, jel tako, to se mora naglasiti pri prodaji pogotovo kad ih prodaješ pod nove.
Meni sa HK nikad nisu došle napuhane baterije, vjerujem da nisu ni tebi. Još teže da bi dvije baterije bile jednako napuhnute.
Da ti nije bilo stalo do novaca nebi zaboravio napomenuti da su batke napuhane i nebi mi zaračunao toliko otkupnine.
Da rekao si da ti vratim paket, isto kako je Vedran meni poslao poruku nakon što se paket vrača na moju adresu da će mi platiti trošak samo da izbrišem post.
Kasno ste se sjetili voditi brigu o svom poštenju.
Ne razumijem kako to misliš? Ako te zajebem nikom ništa a ako skužiš vračam ti novce.
Što nisi bio pošten od početka?
Kako da sad napišem da si bio 100% u redu kad nisi, kao ni Vedran. Dečki trebali ste misliti prije na to kakav dojam ostavljate.