Gospodo draga moram da se nadovezem na ova Darkova kukanja i tuzakanja jer smo ja i moj brat sa G. Tomicem podosta trgovali i SVE je bilo i vise nego u redu!
Zbog tog i nemogu zazmirit na ove Darkove postove a da nista ne kazem.
Na kraju krajeva nasli ste se sa covjekom, vidjeli ste sve sto je donio sa sobom, platili i UZELI a tek sad gadite covjeka! E pa tu meni nesto smrdi!
Ponasate se ko neozbiljna i nezrela djeca! Ja kad nesto od nekog kupujem, znam tocno sta uzimam i koliko cu platit pa mi tu bas i niste jasni a bilo vas je nekoliko kad ste dosli po heli pa sad neznam jeste li vi negdje prije predaje svratili na koje pice viska pa vam se telemetrija zbrckala ili je G. Tomic majstor obmane (kao D. Copperfild)
Nebi volio da se netko od vas uvrijedi al zasto onda ljepo ne narucite direktno iz Tajvana pa vam nece dolazit do ovakvih nesporazuma a i cjena ce vam bit "manja"
!
Eto, nije da branim G. Tomica al je covjek i vise nego fer sto se mene tice! Kod ovakvih skupih hobija nikada nemozes vratiti ulozeno i uvjek si na gubitku. Zato ja ljepo stvari redam po policama i manje vise nemam sa nikim posla!
I budite dobri jer cu vas tuziti mami i tati
Live long and prosper.....