ovaj post zavređuje da bude u rubrici dobri trgovci jer je moj dobar prijatelj stvarno majstor od trgovine.
duže vrijeme me nagovara da ga pohvalim pa reko ajde da uhvatim koju minutu i objavim njegovu KUHARICU ZA DOBRU TRGOVINU
Štene ajde objavi , sad ti kažem da ležeš , lagao si iprije , to je sramota za čovika tvojih godina , Assan je već odavno kod nekog drugog i lako je provjeriti jeli skuren ili nije , ili da sam se ja ikad žalio na Assana ..(čak tebi jako blizu:)
Štenće izgubio si se u svojim sranjima ajde sad dokaze na sunce!!!!!!!!!!
reko mi je da se odmah ispricam u njegovo ime što je naš prijatelj admin na njihovom lokalnom forumu obrisao postove gdje se vodila rasprava o tome kako upogoniti ASAN hack modul.
ali prica ide ovako.
kupio je tog ASANA u nadi da svoju stanicu JR x9303 prebaci na 2,4
problemi su nastali kad je iz asana virilo nekoliko žica u raznim bojama...
krenuo je u spajanje a kad nije uspio krenuo je zatražiti pomoc na lokalnom forumu....(nažalost te rasprave više nema)
to nije urodilo plodom pa je krenulo u međunarodne vode u potrazi za pomoci.....
na žalost ni to nije urodilo plodom pa je on nastavio kemijati po tome i na kraju odustao.
e sada ide ono što je bitno jer pravi trgovac zna kako se to radi....
slucajno ili ne tema nestane misteriozno i pojavi se oglas.....
slijedi moje upozorenje da ne prodaje to jer bu zeznul nekog a on se ne obazire na to ...
u međuvremenu je asan našao novog vlasnika....
naravno prodan je pod novieto pa kao što je kolega zatražio ja bum priložio i dijagram da imate cjelokupnu sliku ovoga gore