Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #225 – February 16, 2015, 01:29:55 pm pohvalio bi kolegu profic:-) poslovali smo, covjek od rjeci sve korektno i po dogovoru, bez brige kupujte kod njega, i cjene su prihvatljive. MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #226 – February 16, 2015, 01:42:26 pm Quote from: miso227 on February 16, 2015, 01:29:55 pmpohvalio bi kolegu profic:-) poslovali smo, covjek od rjeci sve korektno i po dogovoru, bez brige kupujte kod njega, i cjene su prihvatljive.Ja isto imam dobra iskustva s njegovom robom
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #227 – March 06, 2015, 10:15:43 pm ovim putem zahvaljujem mojem imenjaku Marku (Srefler) na ustupljenoj multi power dist. pločici te brzoj poštanskoj dostavi! lp,Marko
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #228 – March 06, 2015, 10:22:06 pm Pohvaljujem kolegu iMan-a iz susjedne nam Slovenije na posudbi Graupnerovog usb adaptera za update prijemnika..
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #229 – March 07, 2015, 06:59:27 am Hvala šišmiš. To je stvarno najmanje što se može napraviti za kolege modelare. Ja sam Yugo nostalgik jer tada nam je bilo najbolje.Znas kako bi Tito rekao: Nek živi bratstvo i jedinstvo! Extra 300,Edge 540, S-Bach 342, Beaver dhc-2, Domino, Ultron,Discovery... Graupner MX-12, MX-20
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #230 – March 08, 2015, 07:20:05 pm Quote from: iMan on March 07, 2015, 06:59:27 amHvala šišmiš. To je stvarno najmanje što se može napraviti za kolege modelare. Ja sam Yugo nostalgik jer tada nam je bilo najbolje.Znas kako bi Tito rekao: Nek živi bratstvo i jedinstvo! hehehe.... ja sam prilično apolitičan i ne pripadam ni ljevoj ni desnoj strani, nisam od onih koji gledaju nacionalnost, nego mi je bitno kakav je netko kao čovjek.. nažalost, odgajan sam tako da su mi poštenje i marljivost usađivane kao najviše vrednote - što me u današnje vrijeme svrstava u prilično izumrlu skupinu ljudi... Tita i sve ostalo prepuštam povijesničarima... znam samo da je osamdesetih kada sam bio klinjo raja bolje živjela nego sada..
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #231 – March 12, 2015, 06:30:30 am Zahvaljujem kolegi Hash na poklonjenom propeleru te kolegi King na uredno izrezanim i poslanim krilima za zagia KEEP CALM AND DRIVE RC PLANES
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #232 – March 12, 2015, 09:57:39 am glavno da je stigao do tebe
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #233 – March 16, 2015, 07:21:29 pm Imam veliku želju pohvaliti forumŠa Duju koji j nesebično rekao da mu pošaljem pokvareni auto model. Zapravo nisam znao što je kvar a on je odmah pretpostavio. Ugradio je svoj receiver. I eto auto putuje iz Sinja u rekordnom roku. Isti dan cim je dobio, dakle danas! Alkar Duje, u sridu!!! HSP Brontosaurus ProTurnygy Trooper 4x4 nitro
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #234 – March 17, 2015, 10:19:58 am Hahaha hvala Boris,osobno smatram da smo svi mi zagriženi modelari takvi i da nam je u krvi da pomažemo jedni drugima nesebicno i na najbolji i najbrži nacin,a oni koji nisu takvi nek im pomogne gospodin BogSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #235 – April 03, 2015, 01:20:55 pm Zahvalio bi na stručnoj pomoći oko Qudcoptera Ivanu. Stvarno je vrhunski majstor i dobar kolega. Hvala Ivane!!!
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #236 – April 03, 2015, 03:46:15 pm Malo sa zakasnjenjem pohvaljujem kolegu Stefana,kupio monitor od njega,sve super i korektno
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #237 – April 06, 2015, 12:27:05 pm http://www.rcmaster.net/ Ovdje nebi preporučio da kupujete, jedino ako hoćete platiti carinu. Ta trgovina je iz Njemačke. Ja sam tu kupio Walkeru QR x350 pro i morao platiti carinu, bez obzira što mi je rekao trgovac da to šalju iz Nemačke, a poslali iz Kine?! Najvjerojatnije u Njemačkoj ni nemaju trgovinu, to su mi rekli na carini. Večinu šalju iz Kine. Nisam ja prvi slučaj.
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #238 – April 24, 2015, 06:37:10 pm Sve pohvale za mpx9, sve korekntno odrađeno s iznenađenjem u paketu. Spektrum dx7s i razni modelčeki
Odg: DOBRI TRGOVCI (modelari) pohvalite kolegu Reply #239 – June 02, 2015, 11:18:24 am Moran pohvalit kolegu Daglasa,način na koji je lcd i tracker bia upakiran,mogla bi hrvatska pošta malo naučit..stvarno pedantno i brižno,svaka čast dag I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form