Pa evo ovako.
Afro esc su sjajni.
sunnsky motore zaobići u širokom luku jer imaju jako loše rešenje veze osovine propelera sa obodom koji nosi magnete, hoću da kažem da su jako tanke veze, apošto su od aluminijuma krive se pri svakom ozbiljnijem udaru. Ja bih ti preporučio TG babay beast V2 ili te DYI ja lično imamo ove prve i prezadovoljan sam. jedino što zbog nešto anjeg KV broja poželjno je da propeleri budu makar 5x4
Što se tiče frejma ZMR250 carbon je sasvim ok i jako izdržljiv. NJegova jedina mana jesu aluminijumski spojevi ploča koji se krive pri udarima i uništavaju unutršnje navoje takoda se moraš obezbediti sa nekim plastičnim rešenjima u startu jer će ti trebati. Takođe loša strana mu je i mali otvori na donjoj ploči koji su paralelni sa vijcima ili ti šarafima koji drže te aluminijumske odbojnike (to su oni crveni na slici) pa svaki put kada ti se desi da se izvali navoj moraš skidati i rastavljati ceo quad....Za njega može da se nađe PDB koji se naručuje i koji ima na sebi buzzer i 5V bec ako zatreba a koristi se umesto srednje ploče. Ja sam naručio i čekam dok stigne. evo i linka
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2349727. Ploćom se rešavaš plastičnih odstojnika koji slabe quad između donje dve ploče kao i gomile žica i kablova. Jeste da je slabija od karbonske ali ja planiram da kada stigne stavim karbonsku ploču prvo, neki izolator pa onda nju i sve lepo zategnem kako valja. Ostali frejmovi su ti plastični što bi trebao da izbegavaš a jedan od njih nema ni mesta za FPV opremu...
Kontroler preporučuje nazu32 onu najobičniju ili flip 32 običan ili + verziju ako ti je barometar bitan, koji je verodostojan klon naze ali za manje novca, naza i flip imaju podršku za 5V buzzer koji se nalazi na ploči a imaju i battery monitor i low voltage alarm tako da smanjuje broj komponenata koji su ti dodatno potrebni.