"FF" forum March 04, 2015, 07:19:50 pm Prvo bi pohvalio forum kao takav,vrlo je pregledan obavjestava te na hiljadu nacina sta je novo,gdje čitati...tražiti itd..bravo za sysOp -e.Posebno treba i pohvaliti moderatore koji neumorno rade i slažu kockice na pravo mesto ako mi to neznamo ili pogriješimo.Drugo... modelari su jako ljubazni, pomažu si jedan drugome što je stvarno za pohvaliti.Djele znanja koje imaju i drugima... Tako i treba.Osobno sam bio primljen jako ljubazno iako nisam Hrvat.. Slovenac sam, nikome to ne smeta.. i svaki modelar na ovom forumu djeli svoje znanje i iskustvo sa drugima.Sam sam na mnogim forumima u Sloveniji i po svjetu ali na FF se osječam nekako najbolje.Ljudi su spremni pomoči ako nesto neznas, dati savjet itd.Hvala FF... Ako budem mogao i znao nekome pomoči - vrlo rado i sa zadovoljstvom ču to i napraviti! Extra 300,Edge 540, S-Bach 342, Beaver dhc-2, Domino, Ultron,Discovery... Graupner MX-12, MX-20
Odg: "FF" forum Reply #1 – March 04, 2015, 07:52:36 pm Hehe hvala Remote. Odlazimo uvijek u Hrvatsku na odmor Makarska, Banjole,Baska voda itd.. Jako je lijepo kod vas.Ako nekome nesto treba nabaviti nema problema samo recite ako mogu pomoči sigurno hoču.Ne brini onda smo vec dva i ja sam več srebrnokosi ili kako moja žena kaže.. Djete od 46 godina Extra 300,Edge 540, S-Bach 342, Beaver dhc-2, Domino, Ultron,Discovery... Graupner MX-12, MX-20
Odg: "FF" forum Reply #2 – March 04, 2015, 08:09:17 pm Podržavam sve što si rekao, ovaj forum je jedina svjetla točka u hr modelarstvu i samogradnji. Da ga nema ne bih ni znao da na ovim prostorima ima toliko puno ljudi koji dijele iste strasti,, vjerovatno nas pola nebi ni bila u ovom prekrasnom hobiju.Ovdje su ljudi voljni pomagati i stvarati bez obzira na granice koje nas dijele,, možda bolja budućnost dolazi od nas, tko zna
Odg: "FF" forum Reply #3 – March 04, 2015, 08:37:58 pm Za razliku od ponekad teških i mrzovoljnih riječi koje se mogu čuti na ovom forumu, ovo je kao da je neko stisnuo ''refresh''.Ekipa, sve pohvale! www.rcskymodels.co.nf
Odg: "FF" forum Reply #4 – March 04, 2015, 09:50:34 pm Svaka cast ekipi i kolegama na forumu. Lp,Alex
Odg: "FF" forum Reply #5 – March 05, 2015, 11:02:28 am Uvijek sam sa velikim zadovoljstvom i pun intuziazma probao predati znanje i iskustvo mlađim modelarima po najboljim mogučnostima .To je jako specifičan hobi u kojem sam napraviš vrlo malo ako nemas barem osnovnog znanja .Ako napraviš najčešče pogriješiš ako nemaš podrške iskusnih ljudi.Sebičnost ? Da ima i toga doživio sam i to ,trebao sam pomoč ,pitao a odgovor je bio ...UČI I NAUČIT ČEŠ.Mislim da to nije duh modelarstva .Kako da napravi model iako jednostavan modelar početnik ako nema savjeta i podrške iskusnijeg,starijeg ? Neide nikako probao sam to.Zato apeliram na starije iskusnije modelare ,da pomognu mlađima sa savjetima ,znanjem i iskustvom .Svi smo u tom hobiju jer ga volimo zapravo to te zarazi kad jednom probaš zato mi stariji modelari trebamo prenositi znanje da ostane nesto iza nas i da ti mladi koji sada počinju mogu kasnije prenjeti nase znanje dalje na mlađe modelare koje zanima taj hobi.Forumu FF želim još puno dugih godina i da uz njega odraste što više dobrih modelara! Extra 300,Edge 540, S-Bach 342, Beaver dhc-2, Domino, Ultron,Discovery... Graupner MX-12, MX-20
Odg: "FF" forum Reply #6 – March 05, 2015, 11:13:54 am Ja sam 90% svega naučio na ovom forumu, najviše zahvaljujući kolegama modelarima koji su mi nesebično pomagali i davali savjete.Isto tako, trudio sam se istom mjerom vratiti i novim modelarima i zaljubljenicima u leteće naprave.Forum je uistinu dobro organiziran i pun podataka koje svaki početnik, a i iskusniji modelar može za nešto iskoristiti. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: "FF" forum Reply #7 – March 11, 2015, 11:23:08 pm jedna za kolegu Slovenca..izvodi Kićo.. Krunoslav Slabinac- Moj Očka Ma Konjička Dva/ Mi Se Imamo Radi
Odg: "FF" forum Reply #8 – March 12, 2015, 07:33:32 am Hehe hvala šišmiš! Extra 300,Edge 540, S-Bach 342, Beaver dhc-2, Domino, Ultron,Discovery... Graupner MX-12, MX-20