Odg: ROV podmornica Reply #60 – June 14, 2015, 05:52:38 pm Vidio sam to, al nisam sretan. A mora da je i cijena paprena... Jedino što jako lijepo izgleda... možda i moja bude jednog dana lijepa u nekoj verziji U međuvremenu, moja je na "čekanju" do 03.07. tj slijedeće plaće. Financijska kriza nastupila, što se moglo i očekivati koliko sam utukao u ovaj hobi od početka godine Malo sam "ignorirao" ostale obaveze pa su i one došle na naplatu. Neka neka, nek me ona čeka brzo će to proć. "Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."
Odg: ROV podmornica Reply #61 – June 14, 2015, 06:44:33 pm Takve situacije svi imamo svako toliko... Trazio sam cijenu za ono ali nisam nasao.
Odg: ROV podmornica Reply #62 – June 14, 2015, 07:02:01 pm Hm...ne mozes vjerovati ali gleda sam neki film ima tjedan dana. Radi se os tudentima koji su isto radili podmornicu totalno slicnu ovoj.http://www.wired.com/2014/12/4-mexican-immigrant-kids-cheap-robot-beat-mit/Ugl ide odlicno...biti ce to pravo iskuszvo voziti
Odg: ROV podmornica Reply #63 – July 02, 2015, 11:34:28 pm Spare parts film o studentima iz amerike radi se o robotici tj podmornici koje rade