E moj Hrvoje, ovo nije forum da se naplacuju usluge.
Prvi post ovo
ja bi uveo paypal i svakom početniku 1 dolar za svako pitanje
A i tvoj prvi post je bio vezano za zagi i sto da radiš jer imas problem.
Nisam se okomio na tebe, ljudi pitaju i to je razumljivo, i pokraj svih uputstva objasnjenja i neznam cega ljudi ce pitati neke stvari koje postoje u pocetnicima, to je tako i tako ce uvijek biti.
A onda post iza mjenjaš politiku
forum je forum i svatko ima pravo pisati, i kaj sad? kome smetaju početnici netrebaju ni čitat te teme i bok, kaj čemo se sad tu...
A kako se to nece promjeniti bit ce sve vise i vise toga. A jedino zbog toga sto su ljudi navikli na trazilicu i ako ne nadu onda pitaju. Vrlo je malo novih osoba na ovom forumu koji su procitali interesantne teme pa onda pitali, ima ljudi koji se prijave karikirano u 14:00 sati a u 14:02 postave pitanje s svojim problemom.
To je tako i to se ne moze promjeniti. Isto tako osobe koje znaju njima je glupo odgovarati na neke teme koje oni sada znaju a prije godinu dana su i oni sami bili u povojima i te iste stvari pitali.
pa smisao ovakvog foruma bi trebao biti stalna komunikacija i razmjena ideja, a sa vremenom uglavnom sve zastari
što ne znači da ne treba raditi i proučavati nešto što ti je hobi i predstavlja zadovoljstvo
onaj tko očekuje lovorike i hvalospjeve definitivno to neće dobiti na duži rok od svog hobi foruma
i publike koja manje ili više učestvuje u radu istog
eto nadam se, kad uhvatim vremena, napisati nešto korisno o onome što trenutno gradim (bar se nadam)
pozdrav
Nitko ovdje od modelara koje poznam ne trazi da mu se dizu spomenici i slicno, zato sto je pomogao netkome kome je pomoc bila potrebna. I opcenito je to fakat glupo misliti i pricati ako nisi 100% siguran i imas argumente za to.
Kako pisem samo stizu novi odgovori pa da i ja nesto pitam
budi sretan da ima početnika i da svoje znanje nekome možeš prenjeti i nekome pomoči, a ne biti jalan i srdit jer ti teme početnika smetaju, to je jako sebično i nije nikakav uzor drugima a niti tvojoj djeci u budućnosti...
Kome je upuceno ovo?
I isto tako kome je upuceno ovo
i može te biti sram...
Ovo mi nije jasno
Lp