Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #15 – July 08, 2016, 05:38:19 pm Wesp, morati ćemo se skrivati da nas ne pronađu 'oglašivači'.Idem brzo bumpati moje oglase dok se još "vidi"D.
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #16 – July 08, 2016, 07:09:44 pm Dobra ideja.Sretno Visit my page:"MT-Style"
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #17 – July 08, 2016, 07:31:09 pm Kad smo kod uređivanja oglasa sa ovim svim gore navedenim se slažem ali mislim da oglasi tipa "prodajem xxx" i ti klikneš na oglas a ono samo link na neki drugi oglasnik , ni slovo o onome što se prodaje, nisu u redu a ni po pravilima foruma. Trebalo bi i to urediti Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #18 – July 08, 2016, 09:22:26 pm A da ne pričam o oglasima bez cijene i "za cijenu u PM ili po dogovoru".. https://t.me/pump_upp
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #19 – July 08, 2016, 09:36:24 pm Ili tko vise ponudiSent from my LG-H815 using Tapatalk
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #20 – May 20, 2019, 07:55:53 pm Evo, sad ja moram dizati ovu temu iz mrtvih i ponavljati se kao papiga, zar je stvarno tako teško napisati prodajem OVO ,cijena xx novaca pa onda daj link na neki drugi oglasnik ako baš moraš? Takve oglase bi ja brisao čim bi izašli! Moje mišljenje je tako pa se netko ljutio na mene ili ne, od volje mu! Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #21 – May 21, 2019, 09:53:17 pm Prvi put brisanje, drugi put ban na tjedan dana...
Odg: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #22 – May 22, 2019, 09:05:07 pm Koliko sam upoznat sa oglasima na drugim forumima. Imas pravo na jedan oglas u svakom od navedenih prodaja ili kupujem podforum.. Jedan u elektronici a drugi u avionima. Ak stavis dva oglasa pod elektroniku odmah dobijes ban na mjesec dana. Kad je prodano obavezno se mora napisat prodano. Isto tako cijena je obavezna. Admini odmah brisu. Nemozes imat u istom podforumu tri oglasa. Mozes imato u jednom oglasu vise oglasa istog. Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)
Re: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #23 – December 03, 2020, 04:56:32 pm Da dignem temu iz mrtvih...Molio bih da mi netko odgovori, do kada će se tolerirati oglasi bez cijene ili samo poveznica na drugi oglasnik?? Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Re: Prijedlozi za sekciju "oglasi" Reply #24 – December 03, 2020, 05:39:51 pm Slobono reportas takve oglase i maknemo ih. Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24