2 Zed, Lim@, iamdario,toni: thnx,
come over to the dark side
Slažem u Adobe Premieru Pro,
nemam potrebe za poststabilizacijom pa mi renderi traju svega oko 8-10 minuta na Quad core intelu, 3.2Ghz
dok sam bio u Adobe After Effectu, već sam se bio nećkao oko upgradea na PC-a, ali ovo je stvarno super brzo, pogotovo za hobby,
za profiće vjerujem da brzine nikad dovoljno kada se radi po gustom rasporedu
2 Stipe i plinko, super su vam noćne fotke, ja radi obit. obaveza ne mogu zgibati često na letenje, kamoli noću... ali valjda bum na godišnjem stigao probati kako i to ide, fant je zahvalan jer se vidi odmah rezultat finalne fotke, uz jasno podešavanje ekspozicije u zraku, dok s gopro to nije bilo tako...
2 laser, samo da nisu to ona dvojica na 1:05 što motaju travicu na klupi hahaha))
2 Prco: moj glas isto ide za advanceda, s njime buš miran duži period nego sa standardom, brzo će ti usfaliti dometa na standardu
evo napokon mi stigao u ruksak za fantača, da ga ne nosam okolo u kutiji,
falili su mi i filteri pa je shutter morao ići u krajnosti da se ne preeksponira,
sada kada su stigli moram malo učiti kako s njima snimati,
ali to je fora, jer se tu nema što testirati/podešavati/kalibrirati oko stroja i gimbala,
ostaje čista uživancija oko letenja, snimanja, editiranja materijala doma na kompu u slobodno vrijeme...
bez frustracija oko propalih kadrova radi postavki GoProice ili zašto sada trese ovo ili ono... to su na sreću neka prošla vremena
(mini 250 i brzi EDF vampir su tu ofkors da palčevi ne zahrđaju
)