Evo i mene s copy...
I s moje strane sve pohvale domaćinima osim što ona žrtvovana djevica možda to
i nije bila
. Složio bih se Igorom da smo, iako sam bio član žirija, malo prebrzopleto
donjeli odluku da se fly off ne leti. Trebali smo pričekati cca 30 minuta pa onda odlučiti
iako mi se letenje po pljusku nikako nije svidjelo,pa će nam to biti za ubuduće
dobra škola. Na tekmi je žiri donio i odluku da se na tekmi ukine sigurnosni koridor zbog
vema ograničenog prostora na livadi. Smatram da je to bila dobra odluka i da bi to trebalo
uvesti pod hitno u pravilnik jer i neke ostale livade na kojima ćemo letjeti su dosta ograničene
sa nekih strana (i ona naša u Ludbregu) pa je ponekad kod čestih promjena smjera vjetra
nemoguće sletjeti prema točki da ne razbiješ model i ne povrijediš koridor. Osobno sam zbog
toga "ubio" novi model i nisam bio jedini. Ovaj dio pravilnika preuzet je iz F3J i mislim da kod F5J-N
to nije potrebno, a organizatorima i natjecateljima stvara bezpotrebne probleme.
Pa ako se dogovorimo oko toga predležem da Danijel pripremi preijedlog dopune pravilnika.
Malo sam se bojao kako će se nova 2,4 GHz rc tehnologija međusobno podnositi, jer
je bilo kolko ja znam dosta Assana, Futabinog Fassta, Corone i Spectruma ali na sreću sa
time nije bilo problema pa se nadam da će tako i ostati.
Čestitke Dlaki, Ivici i ostalima na izvrsnim rezultatima i odličnim novim modelima, a pohvala
Danijelu, Karlu i Diogenu na odličnom letenju.
Vidimo se u Čakovcu (na Marini) gdje će isto biti interesantno letjeti
.
Mimi