Kolega,nisan tu da prigovaran,ali većinu modelarskih "problema" šta si napisa doživi svako od nas,ja bi ih rađe nazva izazovi,koji su u biti čar ovog hobija.
Samogradnja "iz glave" uglavnon uvik završi tako kako je tebi završila.
Tako nekako. Iako sam uvidio da "wiesel" ima problema sa profilom - previše air drag-a, pokušao sam napraviti "tanji" model, ali stvari su se samo pogoršale. Jest da ima manji otpor zraka, ali je problematično polijetanje, tj. izbačaj. Jednom u zraku - leti daleko duže nego original koncept.
I nema veze šta trenutno ništa ne može u zrak,ja bi svejedno otiša na susret,družit se sa ljudima,popit koju,proveselit se..Na kraju krajeva,uvik sve sidne na svoje misto
Želin puno sreće u budućin i sadašnjin projektima.
A, morat će nešto u zrak, samo ne znam kada i koliko "uskoro"... sve je tu negdje, skoro gotovo, a opet...
author=Ante ST link=topic=18385.msg188308#msg188308 date=1430841102]
Kolega,nisan tu da prigovaran,ali većinu modelarskih "problema" šta si napisa doživi svako od nas,ja bi ih rađe nazva izazovi,koji su u biti čar ovog hobija.
Samogradnja "iz glave" uglavnon uvik završi tako kako je tebi završila.
100% u pravu!
Izazovi, "kako ih riješiti", improvizacija, "ne ide - ajmo ponovo", "ovo je skoro kako treba, ali opet...", "ma samo da je malo bolje poštimano"... ima toga dosta. Nekad, projekti "iz glave" rade bolje od očekivanog, ponekad ne.
I nema veze šta trenutno ništa ne može u zrak,ja bi svejedno otiša na susret,družit se sa ljudima,popit koju,proveselit se..Na kraju krajeva,uvik sve sidne na svoje misto
Želin puno sreće u budućin i sadašnjin projektima
I opet, 100% korektno. Druženje! Možda je moj problem što sam "vuk samotnjak", teško se prilagođujem tuđim idejama koje na prvi pogled nemaju smisla, matematički nemoguće (tu sam ovisnik o logici, koja nije uvijek baš točna), ali opet... ima tu nečega.
BTW, upravo sam kupio helikopter u konzumu, 99 kuna, samo 2 kanala (IR remote)... oprostite na izrazu, ali popizdio sam - želim letjeti. Vidjet ćemo koliko dugo...
LP,
milan
---