Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #30 – May 20, 2015, 10:54:19 pm Imam doma dx7s i htjeo preci na teranisa probao ga i odlucio dok ne srede gripove da mi lezi u ruci ne uzimam ga, jednostavno fali mi taj osjecaj lezanja u ruci dovoljno jak motor moze dignuti i tavalon u zrak
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #31 – May 20, 2015, 11:00:31 pm za te pare - Taranis definitivno... imaš fanove koji će Te uputit u sve tajne... Futaba ili Graupner su definitivno stepenica više što se kvalitete tiče, ali Taranis nudi zaista puno za malo love a i cijena prijemnika ne izaziva žgaravicu... Drugim riječima, želiš li Futabu koja ima što i Taranis - to košta puuuno više..jedino kaj je Taranis ružan... al to nema veze.. ne kupuješ stanicu zbog estetike...
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #32 – May 20, 2015, 11:04:02 pm Pa ja recimo kupujem iskljucivo zbog estetike... tj. da se bolje izrazim, nije estetika, nego kako mi lezi u ruci i kakav mi je feeling.Taranis je super stanica, ali kalup je jeftikana plastika i jednostavno mi ne lezi u ruci.Uglavnom, u tom budgetu imas Taranis, neki slabiji Spektrum ili neki Graupner ala MX12 Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #33 – May 20, 2015, 11:42:25 pm Quote from: sasapu on May 20, 2015, 10:54:19 pmImam doma dx7s i htjeo preci na teranisa probao ga i odlucio dok ne srede gripove da mi lezi u ruci ne uzimam ga, jednostavno fali mi taj osjecaj lezanja u ruciUzmes taranisa zastitis prednju stranu (srebrenu) i slajdere sa strane a zadnju prešpricaš sa plastidipom, imaš osjecaj da je stanica skuplja 500eura, ne kliže i puno bolji osjecaj u rukama.
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #34 – May 20, 2015, 11:52:26 pm Sto se tice plastike cisto uredne je kvalitete, otvorio sam, pa znam, a sto se tice dizajna uzeli su JR kalup, posto lezi dobro u ruci, a i nisu jedini da koriste bas taj isti JR dizajn!Koristi ga futaba, spectrum, graupner, jr i ima ih jos!
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #35 – May 21, 2015, 12:06:33 am Ili pricekati novije modele!
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #36 – May 21, 2015, 08:25:07 am Taranis nije ozbiljna stanica, ona prica,cak moze i ispricati vic, ako treba i na hrvatskom.
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #37 – May 21, 2015, 10:24:48 am mislim kako si sebi sam sa pitanjima i odgovorio - koliko para toliko i muzike Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #38 – May 21, 2015, 11:09:54 am Za mlade i stare kolege koje će eventualno nabaviti Taranis...evo set up vodiča...nije promiđba nego sam se oduševio ....nikad jednostavnije i lakše .Sjećam se kada sam kupio prvu Futabu ,trebalo nas je nekoliko da programiramo 4 kanala..Ni dan danas mi nije lako ako želim reprogramirati...opet manual pred sebe i Jovo nanovo... http://www.youtube.com/watch?v=azs1wmr4c7w Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Koju ozbiljniju stanicu kupiti? Reply #39 – May 21, 2015, 11:05:10 pm Tema ide u lock...Najiram je dobio odgovor.Rasprava Carson - FlySky - FrSky je premještena ovdje:http://www.flyfreak.net/elektronika-i-baterije/odg-koju-ozbiljniju-stanicu-kupiti/Damir