Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #15 – May 29, 2015, 11:03:14 pm Super izgleda,jeli bia testni let? I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #16 – May 30, 2015, 06:56:46 am A nažalost ne malo kiša pa malo puno vitra i to je to. Sve više znan a sve manje mogu
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #17 – June 02, 2015, 08:27:23 pm Probao, lipo se penje snage ima ali pri malim brzinama ide u rotiranje, nije klasični stall više kao da mu kormilo i vertikala zaglave na max.sad radim preinake............ Sve više znan a sve manje mogu
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #18 – June 02, 2015, 08:43:01 pm Daj Nino požuri jer Nikola nema strpljenja..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #19 – June 02, 2015, 09:53:24 pm Proba san model jučer na piketu sva srića da nije bilo nikoga. Iz čista mira i mirnog leta krene u piruetu koda je Ana Roje na baletu i neda se smirit. Eto Mes jedno pitanje za tebe? Utriman i izbalansiran centriran i sva što treba ali ne leti kako treba. Mislim pada sa stilom. Sve više znan a sve manje mogu
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #20 – June 02, 2015, 10:06:30 pm Provjeri napadni kut krila...ili je prevelik ili ga nema , postavi ga na +2 stupnja ako moguće.Drugo objašnjenej nemam zasada.Pozdrav obitelji i vidimo se kada ozdravim.Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #21 – June 02, 2015, 10:31:37 pm Hvala. Ali i to je provjereno i uredu. Za sada sam malo izdužija trup i smanjija otklone na svemu. Vidit ce mo u četvrtak. Sve više znan a sve manje mogu
Odg: sky scooter ala BIXLER Reply #22 – June 03, 2015, 08:45:53 am Pa Ti Nino znaš da je ''masu'' aerodinamičara napravilo ''krive'' avione , ali dobro je dok ne prevozimo putnike... Čuvaj mi Nikolu...Živio Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes