Balans konektor na punjaču popravak June 05, 2015, 08:01:32 pm sinoć mi je punjač zablesia,balans konektor od 3s je počea prve dvi voltaže brljat,počele su skakat..pa san ga rastavia i spojia prve dvi voltaže od 3s na balans do njega. Sada radi sve uredno posa od 10min. adult photo hosting I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Balans konektor na punjaču popravak Reply #1 – June 05, 2015, 08:10:00 pm Jednostavno i učinkovito ,to se tak spaja sve na kraju u jedno,zato neki punjaci imaju onu posebnu balans plocicu.
Odg: Balans konektor na punjaču popravak Reply #2 – June 05, 2015, 08:16:15 pm Ajde fala Ti Bože i Sveti Ante , sad i ja imam elektroničara blizu u gradu... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Balans konektor na punjaču popravak Reply #3 – June 05, 2015, 09:05:30 pm kad su kinezi drljavi,mi moramo bit domišljati I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Balans konektor na punjaču popravak Reply #4 – June 05, 2015, 09:28:09 pm Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes