Taranis X9D PLUS - Najpovoljniji dućan za ovu stanicu u EU - provjereno!! :D June 11, 2015, 06:16:55 pm Kupujem Taranisa pa bi htio provjeriti kakva su iskustva s kupnjom u EU, gdje ste vi kupili vaš I slicno tome. Zahvaljujem Edit: Stanica stigla, sve po PS-u jedino cu morati kupiti konverter za UK wall charger ali s time sam bio upoznat kada sam kupovao u tom dućanu.Stanica kupljena u ovom dućanu; http://rclife.co.uk/Frsky-RC/Taranis-X9D-Transmitter, ukupno cijena sa pošiljkom 1680kn, nema carine(Naravno EU)!! Vlasnik ducana ima iskustva u ovoj industriji, otvorio je svoj ducan kako bi ponudio kvalitetnu robu po najboljoj cijeni a I sam je hobist! Jako sam zadovoljan I brzinom dostave I customer support-om I toplo preporucujem kupnju doticne stanice sa ovog ducana!! InnovationMatters
Odg: Gdje Kupiti Taranis plus radio u EU, koji ducan? Reply #1 – June 11, 2015, 06:48:53 pm Ja sam u Onedrone kupio neku FPV opremu,mislim da su OK.http://onedrone.com/store/r-c/rx-and-tx/frsky-taranis-x9d-2-4-x8r-rx-alu-case-2000-mah-battery.html
Odg: Gdje Kupiti Taranis plus radio u EU, koji ducan? Reply #2 – June 11, 2015, 07:53:32 pm http://kopterworx.com/frsky-taranis-x9d-2-4-x8r-rx-alu-case-2000-mah-battery.html dx9-xd8-gobac630
Odg: Gdje Kupiti Taranis plus radio u EU, koji ducan? Reply #3 – June 11, 2015, 09:36:56 pm Hvala na brzom odgovoru ekipa! Steta sto imaju samo combo RX I TX plus beskoristan case a podize cijenu podosta, inace bih odmah narucio ali izgleda da cu morati jos malo pogledati okolo. InnovationMatters
Odg: Gdje Kupiti Taranis plus radio u EU, koji ducan? Reply #4 – June 11, 2015, 09:51:23 pm Btw, Koje su razlike izmedju mod1 I mod2 taranisa osim naravno throttle palice? Kontam da bi uzeo mod1 ako moram pa bi samo podesio opruge za mod 2 sticks. InnovationMatters
Odg: Gdje Kupiti Taranis plus radio u EU, koji ducan? Reply #5 – June 11, 2015, 10:24:22 pm Nema razlike, na jednoj strani popustis saraf, a na drugoj stegnes i prebacis u stanici na mod 2
Odg: Taranis X9D PLUS - Najpovoljniji dućan za ovu stanicu u EU - provjereno!! :D Reply #6 – June 24, 2015, 06:27:46 pm Eto da obnovim temu I podijelim iskustvo u nabavi Taranis X9D plus stanice iz Europske unije u nadi da ce biti od pomoci kolegama letačima koji su zainteresirani za ovu stanicu. (Prvi post je uređen!!) InnovationMatters
Odg: Taranis X9D PLUS - Najpovoljniji dućan za ovu stanicu u EU - provjereno!! :D Reply #7 – August 12, 2015, 04:23:44 pm Pozdrav.Nov sam u ovim "zračnim strujama" (da ne kažem vodama) i treba mi (za početak) dobra stanica.Plan je do proljeća letjeti na simulatoru, a onda se nadam u proljeće kupiti kakav Durafly avion.Trenutno na simulatoru koristim Futaba e6x (posudio mi kolega s posla dok ne nabavim nekaj svoje).E sad, pročitao sam dosta postova vezanih uz odabir stanice (i na ovom forumu i vani) i koliko shvaćam Taranis x9d je trenutno najbolja kupovina u cjenovnom rangu 200-300 EUR. Prvi izbor je bio Spektrum, ali su me kolege forumaši odgovorili sa svojim argumentima.... Slično i sa Futaba stanicama....Dadorcp, kakvi su dojmovi nakon kupovine? Očekivanja ispunjena? Kvaliteta izrade prihvatljiva/dobra?Trainer konektor je isti kao i na Spektrumu? Koliko sam shvatio može se na simulatoru koristiti i preko USB kabela....Može li se (bez kvarova naravno), biti miran neko vrijeme sa ovom stanicom (s obzirom da podržava do 16 kanala i telemetriju što je zgodno za nekakve buduće upgrade modela)?Rabljenih baš i nema po oglasniku... Ili ljudi ne prodaju (dobra je) ili nitko ni ne kupuje nove...Sviđa mi se što je na opentx platformi i što se može spojiti na PC. Informatičar sam po struci i sve bih rado spojio na PC :-), pa mi je ovo bonus.Hvala i na linku za shop. Još uvijek najpovoljnija cijena (u odnosu na HK, ebay).Naravno, ako još tko ima stanicu i riječi hvale ili negativnih komentara, molim neka se javi....Hvala i pozdrav,Darko
Taranis X9D Plus Reply #8 – August 14, 2015, 07:32:14 pm Bok Daddy,Dojmovi nakon kupnje fantasticni!! Očekivanja i vise nego ispunjena, kvaliteta izrade svjetska sa malom zamjerkom u svezi plasticnih tipki oko ekrana! Dakle, osobno nisam to dozivio na svojem Taranis-u ali sam svjedočio na svoje oči kako je plastika koja je ujedno i set tipka i podupirač tipki se odvojila od postolja. Laički rečeno; desna skroz donja tipka je 'propala' unutra. Realno nikakav problem za popraviti ali iziskuje otvaranje taranis-a i samim time poništanje garancije stanice. Ovaj slučaj nije pravilo, što vise prvi put da sam čuo(u ovom slučaju doživio) za takav peh!U svezi trainer porta, zaista nisam to nešto posebno prakticirao u svojoj rc 'karijeri' tako da ne bih znao reći iz prve ruke. Da, stanicu se može povezati sa simulatorom na kompjuter bez problema!Sve u svemu, bilo tko da me pita koju stanicu kupiti za bilo koji RC model moja preporuka je Taranis X9D Plus, period!Tu nema greške kako god okreneš, zaboravi na pristupačnu cijenu i fokus samo na kvalitetu ACCST hoping frequency protocol tehnologije koja čak i prednjači ispred Futaba-e i Spektrum-a, pouzdanost i domet je vrlina ove stanice. Telemetrija, Heptic i Voice feedback uz napredne programske funkcije i programska uvjetovanja su standardne stvari kojima se Taranis diči zahvaljujući OpenTX-u! Daleko sam od eksperta, ali zaista ova stanica je vrijedna spomena! InnovationMatters
Odg: Taranis X9D PLUS - Najpovoljniji dućan za ovu stanicu u EU - provjereno!! :D Reply #9 – August 14, 2015, 10:21:43 pm dadorcp hvala puno na review-u.Znači nema greške sa Taranisom.U tom slučaju, naručujem.Hvala i pozdrav,Darko