Mislim da moze ali procitao sam da ima dosta kasnjenja slike pa nije preporuka za fpv
- jel 20ms puno ? mislim da sam negdje to pročitao za mobius.... ili iznad koliko ms ne bi bilo preporučljivo ja bi se možda privikao na kašnjenje u mirnijem letu
Kolega nisam imao priliku spajati tako nešto ali ako može ovo http://www.hobbyking.com/mobile/viewproduct.asp?idproduct=78401 vjerovatno i druge solucije postoje
- Hvala nino na linku ali moram maksimalno šparati prostor a transmitter već imam
lakše mi sa kablovima jer mi baterija stane za dlaku ispod mobiusa za dobar CG
Ja ima runcam hd i stvar radi znaci snimam i koristim je za video aut, slika neprmjetno kasni, stim da je mogu spojiti na prijemnik i tako puniti bateriju u njoj, jer ima 5v in, a vjerujem da moze i mobius stim da mi je kolega rekao da ako je tako koristis moze prestati snimati zbog nekog buga, e sad trebao bi je testirati.
- Evo testirao ja na mobiusu i sve radi kako spada, ne čini mi se baš veliko kašnjenje slike?! mobius kamera je relativno nova pa baterija izdži 2h na normalnom snimanju pa mi za moje potrebe letenja od pola sata max, ne bi trebalo prestavljati problem izdržljivost baterije... Stavljena je najnovija verzija softwarea pa valjda neće biti problema sa bugovima barem za sada nema..
impresivna je Tvoja količina volje i truda što si uložio u P51 i tak mi je žao što si ga nakon toliko lickanja i cifranja brzinski "posadio".
X8 je za svaku pohvalu..
-
hvala šišmišu aaa P51 je na odmoru dok se sad ne izdovoljim na X8 ,samo treba polijepiti dvije pukotnine stiropora i staviti novi motor jer sam stari prebacio na X8 , također treba mi šire i duže ravne uzletne staze.. samo to poletiti će on!