Odg: Programiranje ESCova za quad
Reply #53 –
Ajme momci jeste se raspisali. Evo moj rezime reglera. Bas mi je drago Coljo kaj si stavio ovaj video, jer sam mislio da samo ja nemogu ustelat quad na x-rotorima. Znaci liku quad leti za k.. , tocno se vidi kak napuca gas i quad mu neide ravnomjerno u zrak, nego jedan krak zaostaje i to svaki put drugi, znaci nije kalibracija reglera nego nekaj drugo. A nagli okreti na yawu su horor. To kaj ga frajer napuca ravno ful gas ja to ne smatram da leti brutalno, i cigla sa 4 propa ravno. Uglavnom ja sam uspio dobiti sa xrotorima da mi quad ne pada, sad leti ok, to kaj je na 4S i 6045 to nema veze jer ne drzim gas do daske stalno, moraju izdrzat jer mi i bluserija 20A isto tako drzala , istu torturu. Znaci meni su xrotori ok, fino drze klanje i na 4S , zacudo ne griju se mada su u dexu u ruci. Da bi radje stavio afro ili bluseriju, bi, ipak quad vise leti smooth na njima i lakse je podesiti, ali bluserija mi neide u ruku, a afro nemam. Ove sam nabavio od Rockwella i zasad rade ok, ne zalim se.
Sto se tice SN20A reglera, ja svoje necu prodavati jer na njima quad leti nenormalno stabilno, znam jer sam probao ali sa lumenier motorima. Usrali su motku s tim sto rade samo sa malim brojem motora, ali tko je to mogao znati. Vidim ekipa koja ima cobre sa njima radi super, i to nije ekipa koja reklamira, jer sta ces reklamirat regler od 10$, nema smisla.
Uglavno ja kazem radje NE kupiti SN reglere, za mene su afro, bluserija favorit, xrotor su odlicni , stvarno izdrzljivi samo ih treba dobro podesiti