Ovo sad leti puno bolje
Jeli problem bio do esc-a ili kk2?
KK2, valjda je P gain bio pre-nisko pa ga je ljuljao. Mislim da bi trebalo još malo podići da krenu one brže vibracije, pa onda malo odvaditi - neka zlatna sredina. Najviše ljulja kad oduzimam gas. Osim toga, danas je sve bilo zbrda-zdola, pa nisam probao zakrenuti propelere - pomaže kod vibracija. Propeleri jesu balansirani, ali se zna dogoditi da vrlo malo odstupaju + to što kod ovih motora nisam 100% siguran da je osovina i zvono centrirano. Svaki puta zakrenem recimo 30 stupnjeva pa palim motore da vidim kad su vibracije najmanje na dotičnoj ruci. Ne treba nikakav senzor, vibrometar - jako se jasno vidi po vrhu aluminijske kapice (collet-a).
EDIT: Oh, zaboravih. Danas sam probao 'tuning', no nisam siguran da je to auto-tuning. Jednostavno ne vidim razliku prije i poslije u parametrima. Ma i do sada je quad letio donekle dobro, jedino kod oduzimanja gasa je imao tendenciju da se prevrne. Sada se to više ne događa, ali se i dalje ljulja. Od zadnjeg leta koji je objavljen na prethodnom videu (u dvorištu), samo sam malicke podigao P gain. Mislim da treba još mallicke.
EDIT2: Nikako da napišem sve odjednom što sam mislio napisati. Ovo što mi baterija pišti, to je zato što sam na KK2 pločici stavio naponski alarm previsoko - 3.75 V po čeliji, trebao bi spustiti na 3.7V, to je 1.5V razlike. I kad najgore i najžustrije pišti, od 2.2 Ah, potrošim možda 1 Ah, možda malo više. Bit ću zadovoljan kad potrošnja bude maximalno na nekih 80% ili 1.76 Ah od 2.2 Ah. Dakle, ideja je bila da mi ostane dovoljno energije ako odletim predaleko, no sad vidim da mi uvijek ostane i previše energije, a zato su mi letovi kratki.
Nadalje, antena na Boscam prijemniku je kolinearna antena 8 elemenata (linearna polarizacija), ugurana u tijelo Aqprox antene za Wifi, koja nikad nije radila kako treba. Snop je poprilično uzak, pa se signal malo izgubi kad letim točno iznad mene. To se jednostavno riješava tako da malo nagnem antenu i signal se brzo uspostavi. Nisam testirao domet do kraja, ali odustao sam na nekih 300 metara bez prijemene antene(!). Dakle, sa njom... tko zna koliki bi mogao biti domet. Svejedno, ne žellim letjeti van dometa vidljivosti, još mi je pre rano da sve opet riskiram.
LP,
milan
---