Mali update,malo kasni al bitno da je rijeseno.Promijenio sam sva cetiri reglera i stavio nove foxtech multipal reglere i quad ponovno leti
.Al opet imam problema s stabilnoscu,ista prica,bez vjetra quad je kao stijena,sve perfektno GPS hold,sve radi,cim se pojavi lagani povjetarac,jedva da travu pomice opet se pojavljuju lagane oscilacije i quad vise nije stabilan i svaki put kad vjetar potegne quad se onako trzne,cak se neki dan od vjetra toliko zanjihao da se skoro skrsio,oscilacije su postale sve jace i jace ali uspio sam ga prizemljiti,jedino mi je zao kaj ga nisam snimio pa da konkretno vidite.Mislim da je problem ili da je prelagan samo s 4000 3S ili s gainovima,ali kako god se ja igram s basic pitch i roll preko stanice bez vjetra je ok s vjetrom to ne stima.Isto se događa bez vjetra kad se pocnem spustati okomito isto se pojave takve oscilacije koje se pogorsavaju tokom spustanja i kad ga nebi ispravio skrsio bi se jer naza nemoze obuzdati oscilacije i postaju sve jace i jace.Sad su uveli i taj max angular rate koji ne kuzim,al kolko citam to moze imat utjecaja samo na DJI reglere i motore.Jos moram sutra isprobati prekriti nazu s s necim da joj to mozda ne smeta od vjetra jer sad je na vrhu quada na otvorenom samo sam ju zaljepio da ju zastitim od sunca.Ako ima ko jos neku ideju kaj da napravim bio bih mu zahvalan,jer mi nije jasno da mu tako slabi povjetarac tolko smeta,ne bi smio,kolko vidim tu po forumu kako drugima ne smeta i to s puno vecim elisama koje bi trebale biti osjetljivije na vjetar.Isprike ako sam ovo malo nespretno napisao -.-
SETUP:
Naza lite update na v2
DIY aluminijski okvir
Foxtech multipal 30A
Rctimer HP2212 880kv
11x4.7 propovi
4000mAh 3S
Oscilacije izgledaju kao u ovom videu,malo intenzivnije samo u mojem slucaju vjetra jedva da ima i naravno nije bilo crasha,hvala bogu
! No longer availableA ono kad se neki dan zanjihao bi moglo biti kao u ovom video samo ne tako naglo,vise postepeno.
! No longer availableA da se ovako spusta to bi bila mila majka
https://www.youtube.com/watch?v=3QO3tOhCngg?t=96