Super video samo tako nastavi, sada ga spoji na komp i malo se igraj sa postavkama pidova, a ostalo je sve pitanje vježbe
Planirano je da to odradi 'Auto-Tune', no kako sam gledao na YT kanalima, to se mora raditi bez vjetra. Ima tendenciju da doda gas sam od sebe i onda mi vjetar odgura quad dalje od mene (u ovom slučaju mi je vjetar bio iza leđa). A onda se ne smiju dirati komande, jer mu ta automatika onda pobrka slijed podešavanja.
Dok sve to proradi, usput i vježbam letenje na jurilici. Dosta su različiti načini letenja na 20-gramskim igračkama, jurilici i recimo hexacopteru.
Na ovom videu, vrijeme 2:51 - isto se kod mene događa da se quad propne gore. A poslije 'Auto-Tune' je navodno to automatski popravljeno:
http://www.youtube.com/watch?v=NXzy9Jq4OSQSamo da malo vjetar popusti, da ne pada kiša i da uspijem uprogramirati firmware kako treba - valjda ću onda sve uspjeti to srediti da leti kako bi trebalo letjeti.
EDIT: Sada vidim da je lik letio u 'Horizon' modu a ja u 'Angle' modu prije 'Auto-Tune' opcije. Možda je i to razlog zašto mi se to podešavanje toliko odužilo i nije se snimila nikakva promjena, jer sam morao prekinuti obadva dijela (prvo roll, pa onda pitch) postupka. Treće prebacivanje na 'Auto-Tune' je nakon sletanja i dis-arma.
Hvala na podršci.
LP,
milan
---