Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #105 – October 27, 2015, 07:09:17 am Quote from: Daglas on October 27, 2015, 07:04:53 amMa daj ajde Vedri ne sekiraj se, dio letenja su USPONI i PADOVI. Svaki crash nas nauci nesto novo. Sad ces se siguro kloniti vode. Da si roknuo u sumu ili polje, samo bi zamijenio koji prop i odmah bio u zraku. Nemozes sad odustat kad nas gro prati i na yt i na forumu da vec jednom proletis kak bog zapoveda i snimis svoj kvart iz zraka. Drž se!Ne znam dali ću se uopće oporaviti. Imam svoje zmajeve na špagicu, to je za mene... a ne neke motorizirane zvijeri. mr Rockwool je potpuno u pravu, ja sam teški debil.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #106 – October 27, 2015, 07:16:03 am E sada. Nikada to nisam rekao ali mislim da bi video uradci takovog tipa trebali biti kompetentni i od nekoga tko vlada letjelicom. Pogotovo ako ciljas na internacionalnu publiku. I sada ne kenjaj i ne cmizdri jer ces se samo kasnije glupo osjecati. Govorim iz iskustva jer sam i ja tako nakon svakog ubijenog helija. Sada me ljudi sprdaju. Smiri strasti i posuši to i uključi koju mozdanu stanicu vise i lati se simulatora!
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #107 – October 27, 2015, 07:54:10 am Milane, zao mi je sta se "opet" desilo ali Rock ti dobro govori. Ja imam minija skoro godinu dana a od toga, 10% leta, sve ostalo simulator i vidit ces razliku. Mozda sam preoprezan ali veci je gust. FPV FREERIDER PRO i udri. Tamo mozes i u vodu upast. Nema odustajanja, smiri malo i idemo dalje. Lp. Sveto
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #108 – October 27, 2015, 07:55:29 am Quote from: Tarot_majstor on October 27, 2015, 07:54:10 amMilane, zao mi je sta se "opet" desilo ali Rock ti dobro govori. Ja imam minija skoro godinu dana a od toga, 10% leta, sve ostalo simulator i vidit ces razliku. Mozda sam preoprezan ali veci je gust. FPV FREERIDER PRO i udri. Tamo mozes i u vodu upast. Nema odustajanja, smiri malo i idemo dalje. Lp. SvetoA morat ću smiriti i to ne malo, nego puno.Hvala.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #109 – October 27, 2015, 08:26:03 am jel imas kabel za simulator, ako nemas ja ti posudim neki koji sam koristio na 9xr dok sam jos imao i posaljem ti fpv freerider
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #110 – October 27, 2015, 09:00:05 am Tako je, idemo dalje!!Pogledaj moj avatar Milane...Odustao sam i ja dvaput ali me Zg ekipa vratila u igru
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #111 – October 27, 2015, 09:06:21 am Daj Vedri, razvedri se..
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #112 – October 27, 2015, 12:26:43 pm Uvijek može gore, kao na slici. Voda i nije tako loša.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #113 – October 27, 2015, 12:51:20 pm reci kaj treba i saljemo fakat lako odustanes, pa koji ti je vrag eo gle, ja sam ti na zadnejm mjestu bio u Luckom na utrci pa se nedam ako nista drugo barem imas snimku pada u quada u vodicu neki ni to nemaju, a daj zamisli da jos oporavis sd karticu, staaaaaaaaari moj koji snimak
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #114 – October 27, 2015, 02:31:29 pm Quote from: IronicGti on October 27, 2015, 12:51:20 pmreci kaj treba i saljemo fakat lako odustanes, pa koji ti je vrag eo gle, ja sam ti na zadnejm mjestu bio u Luckom na utrci pa se nedam ako nista drugo barem imas snimku pada u quada u vodicu neki ni to nemaju, a daj zamisli da jos oporavis sd karticu, staaaaaaaaari moj koji snimak Nema snimke na kartici, ovaj FW je katastrofa - kad krepa baterija, zadnji snimak se briše.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #115 – October 27, 2015, 03:20:51 pm Nema odustajanja!Ovaj hobi je za ustrajne,mene isto vec tisucu stvari hebalo i jos me tisucu novih hebe.Necemo vas sad deprimirat s mjestom prvog leta ali znate za ubuduce.Na noge,elektroniku u rizu kak vam je toki reko,sutra inspekcija sta valja valja sta ne rijesit cemo i samo naprijed,bez muke nema nauke!
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #116 – October 27, 2015, 03:30:27 pm U zadnje vrijeme, jedan let - jedna kamera manje. Skup sport. Jebeš to.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #117 – October 27, 2015, 04:34:42 pm Eh da ste bili pazljiviji i ne forsirali nebi bila tolka steta pogotovo sto se tice FPV opreme.
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #118 – October 27, 2015, 05:56:00 pm A sta ce ti kamera gore covjece!?? Nauci letit prvo i tuniraj quad da leti kako spada pa onda pomalo...pa di bi ja dosao da sam na svaku letjelicu montirao kameru!!!Mene isto u "treniranju" zaustavljaju krsevi pa ne cmizdrim ostalima po forumu! Ajde sad to slozit i pici dalje!
Odg: Maljutkan 250 quadcopter - zadnji let i zbogom... Reply #119 – October 27, 2015, 06:13:44 pm Quote from: zed on October 27, 2015, 05:56:00 pmA sta ce ti kamera gore covjece!?? Nauci letit prvo i tuniraj quad da leti kako spada pa onda pomalo...pa di bi ja dosao da sam na svaku letjelicu montirao kameru!!!Mene isto u "treniranju" zaustavljaju krsevi pa ne cmizdrim ostalima po forumu! Ajde sad to slozit i pici dalje!Hahaha on cmizdri mimo foruma! Ali dobro kaze, svi se redovito krsimo, ali skupimo dijelove pa nazad u zrak! Samo smanjis rizik prije leta dok ne dobijes samopouzdanje...