Pozdrav!
...svi koji me poznaju, znaju da imam dvije lijeve ruke kad se radi o modelarskim radovima, pa izbjegavam modele koji imaju - pa i minimum posla oko njih. Ja hoću letjet čim prije, sa što manje muke od izlaska iz kutije pa do neba.
Jedino su tako sigurni da će letjet kod mene.
Otkako me delta-buba ugrizla s Elav-ovim zagijima, lud sam za deltama, ali naumio sam sada nešto veće - a jedini je uvjet da je model PNP, dobro i da može furat fpv.
odlučih se stoga za Go Discovera, predobro ta delta izgleda. Ima kupolu, solidan raspon.. mjesta kao priči. I ima PNP verzija. Najbitnije od svega.
Međutim, nema je na stocku. Treba čekati, a to ne volim. Ajd čekat ću, a do tada ću malo browsati po drugim forumima i vidjeti kakv je to avion.
Jedna skupina ljudi kaže da je motor u PNP verziji koma, nikakvih specifikacija. Pregrijava..
S tim mogu živjet.
Druga skupina kaže da često otpadaju stock propeleri (10x5), već na prvim maidenima obično - pa model rijetko i doživi drugi let.
S tim nekako manje lagodno mogu živjet.
Treća skupina kaže motor mount se OBAVEZNO raspada u potpunosti pri maidenu, ili možda na drugome letu. Eh, već mi se ne sviđa sve to skupa.
Četvrta se skupina smije na račun preslabog ESC-a (40A) u stock PNP verziji, pa ne smiješ kao motor na full gasu dulje od par sekundi, inače - pogađate, raspast će se. Uvijek ispadne da, što god radiš, sve će se komponente u PNP verziji razletit.
ALI, previše mi se sviđao i ja se odlučio teškom mukom na KIT verziju. Ekipa u Vukovaru je sjajna, redom vrsni majstori.. već će se to nekako sastaviti. I uzmem kit verziju.
[size=78%] [/size][/size][size=78%]U nastavku slijedi log[/size]