Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #15 – November 11, 2015, 05:27:46 pm na tim pinovima nema ništa osim lema da se rupa popuni,to su prazni portovi,samo me interesira di da zalemim plus žicu na KIP prekidač.Hvala i sorry ali nisam nikada to radio a jednostavno je, a ja glup .HELP Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #16 – November 11, 2015, 05:35:50 pm Vidi Mario.Kada ulaziš u nepoznati teritorij u elektronici, a tvoja stanica je upravo to, tada koristiš LOGIKU.Hladnu, surovu logiku. Dakle već imaš neke kanale spojene i pogledaš kako su oni spojeni i logički po tome zaključiš kako ćeš ti spojiti ove dodatne kanale, pogotovo ako ulazi za dodatne kanale izgledaju jednako kao ovi postojeći iskorišteni-već spojeni.U tvom slučaju upravo tako izgledaju. Na fotki se vidi da i ovi dodatni kanali koje misliš iskoristiti imaju istu konfiguraciju kao i ovi već iskorišteni.Dakle, ponovo da citiram predhodni post."ilipročitaj što sam napisao (da pogledaš kako su spojeni potenciometri od gimbala - da li je crna na jednom kraju, crvena na drugom a bijela na srednjem-kliznom od potenciometra).Nisi nam rekao da li ta stanica osim gimbala ima možda već neki prekidač spojen?"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #17 – November 11, 2015, 05:40:43 pm Nema prekidača,probat ću spojiti pa kaj bube-bude....hmmmmm vidjet ćemo,javim rezultate Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #18 – November 11, 2015, 05:42:21 pm Nevjerovatno. Mario, pročitaj moj drugi post u ovom nizu. tamo sam napisao kako da spojiš.
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #19 – November 11, 2015, 05:43:17 pm Kak bi rekel jedan gospodin:"Nebi se štel mešati" jer neznam sad vise,ja kad sam mijenjao prekidac isto su bile tak tri zice redom samo dvije crne bez bijele i ja samo promjenio i bilo je ok,neznam kak bi to islo ak su zamislili da tu idu potenciometri -.-
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #20 – November 11, 2015, 07:54:46 pm RIJEŠENO .Spaja se tako da plus crvena i minus crna idu na krajeve a signal bijela žica u sredinu KIP prekidača. .Sada imam dva kanala više a potreban mi je bio samo jedan .Šesti neka stoji jer sada glumi throtle hold opciju a možda zatreba kada ga prespojim za baciti bombu....hahahahahahaha............................Hvala dečki na pomoći .Možda kada ulovim vremena pokažem kako sam napravio. Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #22 – November 11, 2015, 09:08:24 pm Hvala dečki,evo video da vidite da radi,kasnije ću staviti fotke unutrašnjosti stanice i kako je "čak" uredno ispalo .Ovo mi je sada škola http://www.youtube.com/watch?v=xmyPz7TMDvE Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #23 – November 11, 2015, 10:24:42 pm Ajde drago mi je da nije bilo dima
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #24 – November 11, 2015, 10:37:20 pm Quote from: experthr on November 11, 2015, 10:24:42 pmAjde drago mi je da nije bilo dima I ja se čudim .Hvala. Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kako spojiti KIP prekidač? Reply #25 – November 13, 2015, 07:47:25 pm Kao što rekoh za fotke ,evo par fotki ,ovaj kabel od hard diska je isplativ za sitna lemljenja,preporučam . Visit my page:"MT-Style"