Bok svima,
trenutno radim na nekom Micro frame-u pa si razmišljam da napravim par komada za domacu ekipu za normalnu cijenu posto ipak nismo mi ameri pa da se razbacujemo ili da kupujemo bez mozga haha.
Kontam da je Carbon fiber previse skupa varijanta za nas novcanik tako da vjerojatno G10/FR4. U cilju mi je dostaviti dobro dizajniran I praktican quad sa svim dijelovima(vijci I spacer-I itd) unutar 200kn vrijednosti, u rangu sa zmr-om.
180 bi cak bio moguc I za 175ak kuna(25-ak $) s bitnom razlikom da nije lomljiv kao I ostali micro-I, pa cak I oni napravljeni od cfk-a.
Nisam tocno siguran koja velicina je popularna kod nas, ima li interesa za 180? ili je pak nesto kao 215-250 vise privlacno?
Uglavnom, u dobroj sam prilici napraviti dobar quad model za nase podrucje(jeftini, izdrzljivi I prakticni dizajn kojem fali ama bas nista u usporedbi s onima u svijetu) I zaista bi mi bilo drago kada bi bilo interesa za tako nesto.
Toliko od mene za sada, ajde pa recite što vam je na drumu pa mozda se nesto I stvori iz toga
[attachimg=1]
[attachimg=2]