Imam, evo par slikica:
[attach=1][attach=2][attach=3]
Promjene koje sigurno slijede su za sada:
ZMR250 PDB (vidio kod zeezy-a),
minimOSD verzija (vidio kod DR. Tom-a).
Nogice sam isto vidio kod zeezy-a,
antivibration gumice u kombinaciji sa plastičnim vezicama.
PPM receiver... ne jos ovaj mjesec
Evo kratki video od danas:
http://www.youtube.com/watch?v=rNtbZ995atAOno što me muči sada i molio bih vaš savjet:
1. Šum video signala... Daleko je ovo prvo što moram riješiti... imam dosta šuma, odem u visinu 50m i gotovo, ne vidim niš više... horizontalno me strah i otići toliko...
Netko mi je (mislim Ironic) rekao nedavno da su ove antene koje imam katastrofa... A navodno antene i jesu najbitnije kod video signala... vtx je BOSCAM TS351 200mW. Antene nemam pojma koje su
Sta da radim? Koje antene preporučate? VRX je odličan -
NextWave race2. Kamera... kamera koja je gore nije losa, 700TVL-a, velika je dosta, i taman stane između dvije ploče od quada, ali... stoji ravno... i to me muči, ako sam mrvicu niže, ne vidim niš osim zemlje... Također, leća je neka uskokutna... šta predlažete? Mogao bih i promijeniti kameru mozda? Muci me to sto imam hero 3+ silver, i kad su obje gore (jos je gopro i u kucistu jer me strah da je ne ostetim) jako se osjeti razlika u snazi, quad je dosta tezak sa svim tim gore, 750g (koristim i 2200mAh 3S baterije). Znam da bih mogao koristiti gopro za snimanje i za fpv, ali misljenja su totalno podvojena... Kakvo je vase?
3. Treskanje, šejkanje, wobblanje, jelliranje
, i sl... tj. PIDovi, to ću već naučit od zeezy-a, napravio je strašan post sa
openlog-om, idealan za mene, samo da dodjem jos do tog nivoa, nisam daleko.