Slobodan Let December 05, 2015, 11:49:52 am Dragi moji , ovo je prvenstveno za Diogena ,Faldomaka i mene , a onda i za sve one koji su gradili ovakve veličanstvene male spravice....Ma pogledaj ovog malog diesela 1:50 ... .Ako se dok budem živ napravi neko natjecanje ovih FF modela (slobodne kategorije) nadam se da ću sudjelovati.Hvala na vašem vremenu. http://www.youtube.com/watch?v=RWM04cR-Tqg Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Slobodan Let Reply #1 – December 05, 2015, 12:04:57 pm Zlatno doba ''gumenjaka'' i nekontroliranog pogona eto na sreću još uvijek traje uz malu opasku:Svi akteri ove discipline imaju sijedu kosu ali i elan kao u tinejdžerskim danima. www.rcskymodels.co.nf
Odg: Slobodan Let Reply #2 – December 05, 2015, 12:16:20 pm @Žele, jesi li vidio onog ''varalicu'' sa surogat penjačem (10:10)...držim da još nije sletio (nema determe)...lol....a kako zainteresirati mlade ljude, koji se rodili sa internetom i svim ostalim tehnikalijama...? u međuvremenu naprijed sijedokosi....LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Slobodan Let Reply #3 – December 05, 2015, 01:09:38 pm E to su vjestine kako bi ovi iz agencije na to gledali?
Odg: Slobodan Let Reply #6 – December 05, 2015, 08:41:54 pm Sto je najbolje manje strada ljudi kod slobodnih letjelica nego kad ljudi upravljaju
Odg: Slobodan Let Reply #7 – December 05, 2015, 08:52:21 pm Quote from: tomoooo on December 05, 2015, 08:41:54 pmSto je najbolje manje strada ljudi kod slobodnih letjelica nego kad ljudi upravljaju Đuli su masa puta brzina na kvadrat kroz dva. Brzina im je što se vidi vrlo mala, a mase im se kreću oko par stotina grama. Daleko ispod dozvoljenih 70-tak đula !Čak te kod nekih modela niti prop ne može udariti na startu - imaju kašnjenje pokretanje. Evo i mali foršpan za vrhunske FF modele:https://www.youtube.com/watch?v=uUK5MTkLq_YD.
Odg: Slobodan Let Reply #8 – December 29, 2015, 07:13:58 pm free flight zna biti zabavan,narocito ako ima modelara poput onog koji drzi model na sred trupa i pije limunadu (8 min),i publike nindzi bez kacige (12 min). pogledao sam cijeli video,ovakvu opustenost i uzivanje nisam vidio na nasim tekmama...
Odg: Slobodan Let Reply #10 – December 30, 2015, 07:27:46 pm Taj video me podsjeti na onaj modelarski vic kad klinac dođe u trgovinu i traži kutiju kondoma ...Ste čuli taj? Outrage Fusion 50Futaba T14SG