isto razmisljamo, ali mislim da cu krenuti i sa manjima na nitro. krenuo sam sa elekto i kada sam prosao na nitro kao da sam usao u drugi i ljepsi svijet modelarstva. uvijek je zanimljivo, ne trebaju ti stalno neke sitnice iz HK-a, modeli ne dosade tako brzo, nema punjenja baterija vec samo tocis i vozis, a mali elektro modeli koje imam mi sada djeluju kao igracke. agresivni zvuk 2t motora podize adrenalin, a brundavi zvuk 4t motora daje finu realisticnost.
to mi je hobi i ne treba mi prakticnost jer uzivam u svemu, a ciscenje je najmanji problem jer je to par minuta poslije leta i svakih par puta generalno ciscenje sa sredstvom za stakla. za mene je jedina prednost elektra pouzdanost jer kada se nitro u zraku ugasi dodavanje gasa nece ga pokrenuti.
meni je greh letjeti balza i druge velike modele na struju, ali svatko voli svoje...
rezultati ankete ce biti nerealni jer masa ljudi vozi male modele od deprona i mozda nikad nisu vidjeli nitro model. prvi nitro koji sam ja vidio bio je onaj kojeg sam si kupio pa do tada nisam ni mogao preferirati nista osim elektra. hehe, kad se samo sjetim - mislio sam da mi fali paljenje na motoru