U pravu si ali morao sam doticnom odgovorit....
I ja isto tako
[size=0pt]
Ja sam ovdje prvi put, te se ispričavam „svekolikom modelarskom puku „ na smaranju po prilici i off topic. Takodjer i adminu ali direktno sam prozvan (i nazvan ) „muljatorom „ a opče je poznato da sve što se ne demantira ostaje kao istina ! Nije nimalo fino da se naša prepirka prenjela ovdje gdje takodjer moram-o demantirati osobu Tihomira Dujakovića da negovori istinu kad tvrdi da smo mi upali na njegov (OLIX ) [/size]profil. Istina je sasvim suprotna što potvrdjuje i ničim izazvano isticanje svoga artikla pljuvanjem po našemu – i to na više mjesta a ne samo ovdje .
http://www.olx.ba/artikal/21101467/tarot-t960-hexacopter-multirotor/@(isječak iz opisa )
PRIVATNIM UPITOM! ZASTO NE DOMA REZANI ALUMINIJSKI FREJMOVI IZ ALUMINIJSKIH PROFILA? KARBONSKI I TVORNICKI SU TESTIRANI I KVALITETNO SASTAVLJENI I IMAJU MINIMUM VIBRACIJA KOJE ZNAJU SRUSIT LETJELICU DOK JE TO KOD ALUMINIJSKIH FREJMOVA JAKO IZRAZENO JE SU DOMA IZRADJENI ZNACI NISU TESTIRANI I NISU KVALITETNI STA SVATKO MOZE SAM SLOZIT I UVIDJET RAZLIKU IZMEDJU KARBONSKOG I ALU FREJMA[size=0pt]
Nakon naših uljudnih zamolbi da to ne čini „gospodin“ dodatno „poludi „ nazivajuči nas prevarantima i muljatorima ? Voditi brigu o „tuđim cijenama „ pomalo je i neukusno i nepristojno, pogotovo da bi se istaknuo „svoj artikl „u smislu pridobijanja klijenata . Kao što je kolega Renato več rekao ,mi smo [/size][size=0pt]
www.fct.ba[/size] i imamo svoja imena i adrese . Soniboj Sabo , Jurica kolobarić ,Renato Kristić I svojim radom (i radovima ) ne ugrožavamo nikoga osim, izgleda samo T Dujakovića . Nešto je tu drugo u pitanju . Zavist ,ljubomora , ili nedaj Bože,,,,,
[size=0pt]
Sad malo i osobno (po prvi put u životu) jer niko me nikad nije nazvao „muljatorom i prevarantom „[/size]
[size=0pt]
[/size]G. Dujakoviču ovoga „muljatora“ su za „ruku vodili“ Merori ,Ivanček,Kmoch, itd . Ovaj „muljator“ ima reference ::Od rodjenja modelar ,, 3 mj. u generalnom poretku World cup,a (free flight) ,,4 mj . na Ech (free flight) ,, nezna se koliko medalja na World cup tekmama,, Sportista grada Mostara,,,,,,,,,,,,, itd . Tako DA, imam sve predispozicije za „muljatora i prevaranta“ Za razliku od vas ?
[size=0pt]
Stoga ,ostajte mi zdravo,,,,, Tihomire, a ostalim modelarima i članovima isprike na smaranju i ugodna druženja i „dobar zrak“ „ želim . [/size]