Prekjučer sam otišao na Sljeme na Fakultetsko dobro-onaj pašnjak,livadu, s koje puca pogled na cijelo Zagorje s namjerom da odletim do Krapine.Kad ono na livadi cijelo stado krava,teladi i što je najgore prilično gadan bik s jajima do poda
.Čekao sam da se odmaknu pa da mogu poletit onako preko ograde s ceste i nadao se da ih neće biti kad budem slijetao.Međutim u povratku eto svih njih na gornjem dijelu livade gdje bi trebao sletit.Odlučio sam sletit na donji dio livade što dalje od njih ali sam malo zabrljao i umjesto uz rub šume sletio na bor ali nisko i bez štete za avion.Rekoh dobro je i prošlo,preskočim ogradu i sjurim se nizbrdo po avion,međutim kad sam se penjao gore skužio me bik i poveo cijelo stado,čak i teliće u juriš prema meni.
Bilo je kao u Pamploni,bjež ja prema šumi,bacim avion preko žičane ograde i provučem se nekako pa kroz šumu do ceste. Uglavnom vrijedilo je jer sam odletio najdalje ikad-26912m,makar mi slika nije bila baš dobra.Evo nešto slika dok stavim video.[attach=1][attach=2]
[attach=3][attach=4][attach=5][attach=6]
[attach=7][attach=8][attach=9][attach=10]