Evo jučer, na zadnji dan ljeta ili bolje rečeno u prvim satima jeseni ja se ohrabrio kako reče kolega Experthr i odletio na 30191m
.Poslije posla potrpao sam sve u auto i na Preljevnicu.Mislio sam samo malo letjeti uokolo i ispitati još neke stvari na avionu ali vrijeme je bilo idealno,puhao je lagani sjeveroistočnjak koji me malo kočio u odlasku ali zato gurao u povratku.Odletio sam točno sjeveroistočno(pod 45°),podsljemenskom zonom i došao na nekih 6km zapadno od Zeline.Iako sam mislio taj let obaviti sa Sljemena prema Zagorju ovako je ispalo još i bolje makar sam morao presjeći i dio grada
.Video link je bio prilično dobar tako da je slika na okretu bila čak i bolja nego u pojedinim trenucima iznad grada.Potrošnja nije bila baš ekonomična(to je tako kad znaš da kapacitet baterije više nije ograničavajući faktor
) i iznosila je oko 5,78km/Ah.
Mobius me izdao i snimio video samo u odlasku,vjerojatno ga nisam dovoljno napunio,iako slika u povratku kad se leti prema suncu i ne bi bila baš dobra.
Evo opet nekih slika dok ne stavim video tj. pokušam ga malo editirati zahvaljujući kolegi Antoniu koji me uputio na Vegas pro video editor(ako uspijem to sve posložiti).
[attach=4][attach=5][attach=6][attach=7]
[attach=8][attach=9][attach=10][attach=11]
[attach=12][attach=13]