Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: January 14, 2016, 06:44:22 pm ... tj. onoga koji stalno gnoji besmislice i zagađuje topice: rješenje je - stavi ga na Ignore listu i kada si prijavljen/prijavljena više ga ne vidiš u temi.Prvi korak - prijavi se u forum , otvori Profil pa Postavke računa:[attach=1], zatim idi na Uređivanje profila ->Ignoriranje lista - > Uredi listu ignoriranja[attach=2], na kraju -> Dodaj na listu ignoriranih, upišeš ime spamera i pritisneš Dodaj.[attach=3]To je sve, tema je sada čista bez spamera.Damir
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #1 – January 14, 2016, 07:00:47 pm Vješto ste probali zamaskirati broj nepročitanih PM-ova hahahaDrugi put uzeti eyedropper tool za određivanje boje pa se neće vidjeti toliko
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #2 – January 14, 2016, 08:25:05 pm Quote from: zed on January 14, 2016, 07:00:47 pmVješto ste probali zamaskirati broj nepročitanih PM-ova hahahaDrugi put uzeti eyedropper tool za određivanje boje pa se neće vidjeti toliko Pa ljepo piše da ima 0 novih - znači da sam pročitao sve PM! Evo popravio sam sa clone-tool.E, da zaboravio sam napomenuti da je Ignore lista jako korisna pogotovo kada netko nabaci hrpu slika u post; ovako ih za čas eliminiraš i dođeš do sljedećeg normalnog posta !Damir
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #3 – January 14, 2016, 08:33:08 pm Znači da zaključimo ,Diogen je sam sa sobom na forumu, jer je stavio sve na ignore listu.Ali on ovo neće vidjeti tako da ga neće ni smetati . Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #5 – January 14, 2016, 09:15:22 pm Quote from: MarioMT on January 14, 2016, 08:33:08 pmZnači da zaključimo ,Diogen je sam sa sobom na forumu, jer je stavio sve na ignore listu.Ali on ovo neće vidjeti tako da ga neće ni smetati . Pa na trećoj slici se vidi da imam samo dvojicu na Ignore listi.Sada imam samo jednog....i to je dovoljno!Damir
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #6 – January 14, 2016, 11:47:56 pm I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #7 – January 15, 2016, 08:26:10 am Svaka cast Jako koristan tool, cesto.
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #8 – January 15, 2016, 09:52:07 am Quote from: Diogen on January 14, 2016, 09:15:22 pmQuote from: MarioMT on January 14, 2016, 08:33:08 pmZnači da zaključimo ,Diogen je sam sa sobom na forumu, jer je stavio sve na ignore listu.Ali on ovo neće vidjeti tako da ga neće ni smetati . Pa na trećoj slici se vidi da imam samo dvojicu na Ignore listi.Ne brini, nisi ti, tvoji me postovi nasmijavaju, zašto bi izbjegavao satiru ?Damir Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #9 – January 15, 2016, 11:14:05 am Quote from: George on January 15, 2016, 08:26:10 amSvaka cast Jako koristan tool, cesto. Moram reći da si "nažalost" u pravu: sada kada sam dodao još jednog dežurnog morona na listu, u nekim temama otkrio sam vrlo zanimljive postove - nisu se prije vidjeli od hrpe smeća naokolo.Kao kada instaliraš AdBlockPlus - nema više reklama i animacija nakolo, čitaš samo što te zanima, divan osjećaj !Damir
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #10 – January 15, 2016, 11:16:00 am Vjerujem da znam koji je
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #11 – January 15, 2016, 11:44:26 am Meni osobno je zanimljivo i zabavno sve pročitati,i loše i dobre stvari .Nesmeta me ništa ,jer svatko ima pravo na svoje mišljenje .Kod mene nema, niti će biti otvorena "ignor" lista .Nema potrebe . Visit my page:"MT-Style"
Odg: Kratki tutorial: Kako maknuti spamera iz teme: Reply #12 – April 28, 2016, 10:23:35 pm Diogen,to šljaka samo na mojim postovima... je'l ?Ima nešto što zahvaća šire ?