Javi kako leti! Ali svakako napravi zastitu za antenu jer ce ti se ta cloverleaf nakon 5-6-7 padova iskriviti... Al' mozda neces padati pa nema veze
EDIT: ako ces ipak padati i ako se ploca na dijelu iza kamere ne grije (treba provjeriti jer ne znam za Beecore da li se grije tamo) , preporucujem i staviti komadic spuzve na maticnu plocu na dijelu iza kamere (mozes uzeti komadic one tanke spuzve od ambalaze u kojoj si vjerojatno dobio sve upakirano) za slucaj da ti se kamera "prevali" nazad kod pada i sl. - amortizirat ce udarac i zastititi cipove na ploci i kameri od lomljenja i/ili eventualnog kratkog spoja. Ali tu , kazem, treba biti oprezan i provjeriti prvo sto se i koliko grije da se lijepljenjem icega na plocu nebi pregrijala...
BTW, mislim da je idealna i najjeftinija kombinacija za 6mm tiny whoop:
- E010S frame
- BWHOOP B-03 ploca (flashana na silverware tako da se ukloni "altitude hold" i dodatno dobije i acro mod - radi na bayangtoys protokolu - mislim da Taranis podrzava uz neki modul, kao i Devo)
- Boldclash F01 kamera (za "on top" - jer nisam siguran da moze low profile s BWHOOP plocom u E010S frameu. Morat cu probati...) ili Eachine EF-02 (jedna od najlaksih sto postoje i sa najmanjom potrosnjom struje)
- Boldclash 18000kv motori
- King-kong 3-bladed propeleri 31mm (ili Eachine E010 4-bladed)