Jos jedan moj upravo buildani mikro:
- BWHOOP B03 PRO ploca
- silverware FW (moja custom verzija s dual telemetrijom i PIDovima na ekranu Devo TX-a)
- Boldclash 6mm 18000kv motori
- AIO kamera FX798T (bez plasticnog okvira i s antenom od 2 zice (genijalna ideja preuzeta odavde:
https://community.micro-motor-warehouse.com/t/really-lightweight-dipole-ultralight-antenna/3857)
- E010s okvir s odrezanim "ducts" (ne znam domaci naziv
) i fiksiran sa zastitnim CF okvirom za E010s (tzv "stiffener")
- Eachine E010 i Furibee F36 propeleri
- Ukupna tezina bez baterije: 19g
Vjerojatno primjecujete nesto cudno.... Da! Propeleri su miksani - na dva suprotna motora imam propelere s 4 krilca, a na druga dva s 2 krilca! He he... Danas mi se bas eksperimentiralo...
A mozda se pitate kako to leti... E pa leti ODLICNO! Nekih 20-tak/30-tak sekundi duze nego sa sva cetiri ista 4-bladed propelera (ipak nesto manje nego sa sva cetiri 2-bladed propelera), ali je svejedno super stabilan i nema ama bas nikakvih problema (cak ni prop washa kod brzih spustanja sto zna patiti whoop s 4-bladed propelerima)+ motori se uopce ne griju vise nego inace (i podjednako su topli/hladni - ne smeta sto imaju drugacije propelere) + brzina je NEVJEROJATNA! To nije za unutra! Dvoriste mi je duzine 15-tak metara i tek sto krenem, nisam jos ni na pola gasa, a vec sam na kraju! Nevjerojatno! Probao s 50% gasa drzati ga u mjestu, ali to je nemoguce - u sekundi ode do krova!
Imam jedan s istim motorima i bez modifikacije okvira i bez kamere i jos laksi - i brz je, ali ni priblizno toliko koliko ovaj sa svom tezinom gore! Kad se maknu zastite za propelere stvarno se drasticno dobije na brzini...
Moram jos vidjeti kako se bori s vjetrom...