A, što sa BZ-888 1/8? Isto je 1/8, koristi 4S, ali me zanima kakav je auto na 2S i 3S. Na 2S nema nista na youtube, svi voze sa 4 i jedan lik je vozio na 3S i snimao sa dva drona i autic je dosta jurio (nije bio munja ,ali je bilo cisto OK ,barem iz moje perspektive...)
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Mislim da ti je ovo ozbiljan autić, i da ga treba voziti na 4S.
Uz njega trebaš uzeti barem 2 baterije x 2S (cca 5500 mAH) cca 50 -70 $. (koje ćeš spojiti serijski)
, a treba ti punjač (+ ispravljač) a tu cijena isto može varirati ovisno što uzimaš i koliko brzo želiš puniti baterije.
Sa "boljim" punjačem možeš napuniti dvije baterije u 30 minuta.
2 baterije su ti za jednu rundu vožnje, pa ako hoćeš još dobro dođe da imaš ukupno 4.
Uvijek je dobro kupiti neke rezervne dijelove, obično one za koje se iz iskustva pokazalo za pojedini model da se potrgaju (pogledati po forumima).
Razbiješ nešto i želio bi voziti odmah sljedeći dan, a moraš čekati da stignu dijelovi.
Uglavnom tu se može nakupiti $$$.
Opet sa druge strane možda se nakon par mjeseci vožnje ohladiš, pa se pitaš koliko je sve ovo koštalo .... ;-)
Ili pak može uzeti nešto jeftinije sa svime u kompletu, manje kvalitetno i uštediti.
9XR + FrSky, Bixler 2, Phazer KX EDF, ELF DLG, Quanum Nova QuadCopter, DEX mini quad, Q-BOT micro quad, 2 x Buggy HSP XSTR PRO 1:10, Monster Truck 4WD 1/8 Nitro Circus, Relentless Racing Boat ...