Odg: Prvi let,prvi lom Reply #45 – February 19, 2016, 07:22:06 pm Znaš zašto je "prodimio" pogledaj prvu i zadnju sliku na obje si napravio identicnu grešku, jako dobro si svoj regler izolirao u stiropor i još poljepio sa trakom ..Sada pitaj kolege zašto ti nisu rekli da to nije dobro , stiropor je odlican izolator a ESC voli biti hladan i hlađen, da je bio vani vjerujem da bi i sutra letio .Lp Zoran
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #46 – February 19, 2016, 07:24:01 pm Quote from: hl25 on February 19, 2016, 07:22:06 pmZnaš zašto je "prodimio" pogledaj prvu i zadnju sliku na obje si napravio identicnu grešku, jako dobro si svoj regler izolirao u stiropor i još poljepio sa trakom ..Sada pitaj kolege zašto ti nisu rekli da to nije dobro , stiropor je odlican izolator a ESC voli biti hladan i hlađen, da je bio vani vjerujem da bi i sutra letio .Lp ZoranTo je pomislio i Ante kad smo isli ca hahah.Rekao je da je vjerovatno esc bio previse izoliran,a da se je trebao hladiti. http://www.whiteboys.de/historie/hajduk-zivi-vjecno.jpg
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #47 – February 19, 2016, 07:29:41 pm Normalno da bi mu godilo da je bia otkriven.Al nije pravilo da esc viri iz svakog modela..Da je esc bia jaci i da je prop bia 7"moga ga je zakopat koliko god duboko je tia I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #48 – February 19, 2016, 08:01:41 pm Quote from: Ante ST on February 19, 2016, 07:29:41 pmNormalno da bi mu godilo da je bia otkriven.Al nije pravilo da esc viri iz svakog modela..Da je esc bia jaci i da je prop bia 7"moga ga je zakopat koliko god duboko je tiaA sad san nesto naucija i o esc-u. http://www.whiteboys.de/historie/hajduk-zivi-vjecno.jpg
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #49 – February 19, 2016, 08:39:57 pm Ajde Buble odlično. Iman ja jedno krilo samo ugradi elektroniku. Motor vjerovatno nije nastrada al za serva nisan siguran. ESC koje si ti kupija i meni su izgorili i to u kratkom vrimenu (u zadnje vrime 3 kom) E sad uziman BLHeli ili Emax i barem za 10 ili cak 20A jace nego sto preporuca proizvođač motora. A motor koji si koristija sa 6x4 prop povuče i priko 30A.Ako dolaziš u nedjelju na piket donesem ti krilo.Poslano sa mog LG-H500 koristeći Tapatalk Sve više znan a sve manje mogu
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #50 – February 19, 2016, 08:41:41 pm Nije isto, ESC u tupu modela moze ispustiti toplinu u okolni prostor koji je obicno i ventiliran, zakopan i okruzen stiroporom samo se konstantno zagrijava i zapravo je jako velika razlika .Lp Zoran
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #51 – February 19, 2016, 08:43:05 pm U vas gore krila na bacanje hahaha. Cua san se sa Mićon,on će i meni dat jedno krilo,zarazia san se sa ovon zagi manijon kad smo sklepali ovog od buble I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #52 – February 19, 2016, 08:43:25 pm Quote from: nino on February 19, 2016, 08:39:57 pmAjde Buble odlično. Iman ja jedno krilo samo ugradi elektroniku. Motor vjerovatno nije nastrada al za serva nisan siguran. ESC koje si ti kupija i meni su izgorili i to u kratkom vrimenu (u zadnje vrime 3 kom) E sad uziman BLHeli ili Emax i barem za 10 ili cak 20A jace nego sto preporuca proizvođač motora. A motor koji si koristija sa 6x4 prop povuče i priko 30A.Ako dolaziš u nedjelju na piket donesem ti krilo.Poslano sa mog LG-H500 koristeći TapatalkJa mislin da ante ide u nedilju gore a mozda i ja,pa ako budemo ponit ce mo ga sa sebon hahah.Hvala na tome a esc moran uzet neki bolji da nebi bilo jos ovakvih scena.Lp http://www.whiteboys.de/historie/hajduk-zivi-vjecno.jpg
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #53 – February 19, 2016, 08:45:36 pm Zoki u pravu si,stvarno ga je blindira i to san mu reka odma na pocetku,al je tia da mu lipo izgleda Al izgoria bi svakako pod jacin opterecenjen..kad mu dođe novi esc izmirit ću potrošnju,bit će sigurno preko 35A I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #54 – February 19, 2016, 09:16:38 pm ima u mene regler i serva na thank you mos mislit
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #55 – February 19, 2016, 09:21:57 pm Quote from: Romano_ST on February 19, 2016, 09:16:38 pmima u mene regler i serva na thank you Hvala,ali je ante vec maloprije narucija esc. http://www.whiteboys.de/historie/hajduk-zivi-vjecno.jpg
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #56 – February 19, 2016, 09:23:28 pm Romano dođi ti u nedilju na piket,zaboravia san kako izgledaš I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #57 – February 19, 2016, 09:37:56 pm pa i mislija san , evo ovo ti je regler nov nikad koristenne da mi uploadat sliku... mos mislit
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #58 – February 20, 2016, 11:24:17 am Imas li ijedan manji do 20amp? obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Prvi let,prvi lom Reply #59 – February 20, 2016, 03:46:29 pm ESC ispod 50A nemoj ni voziti na motor od 2200KV-a i prop 6x4 obavezno stavi na taj motor.Meni je isto izgorio ESC od 30A kao i motor od 2200KV-a zbog prevelike 7x4 elise i malog 30A esc a jakog 2200kV-a motora.Eto jedna životna škola koja je koštala vremena i novaca. Visit my page:"MT-Style"