Nešto malo o setup-u:
Propeler:6X4 neki kineski plastični,potrebno ih je malo pobrusiti da nestanu vibracije.I balansiranje po potrebi ako ne i neophodno
Motor:2700KV 2212 5T,neki kineski "no name" solidan motor već isproban jednu sezonu na Zagi krilu .Vrti brutalno i isto tako tjera Zagija u vertikalu sa lakoćom bez puno napora.
ESC sa BEC-om.Ime mu je Birdie od 50A i BEC-om od 5V ,standardan ESC koji me već 4 godine jako dobro služi,potrebno ga je samo dobro isprogramirati i nema problema.Uvijek nakon vožnje sam provjeravao koliko se zagrijao i bio je samo mlak nikada vruć ili pregrijan a čupao sam mast full gasom Zagi-u.Dole ispod je jedan filmić da vidite kako je FULL čupan Zagi.Sličan tome Birdie esc-u je onaj Red Brick od 50A čak mislim da su isti ali drugo pakiranje(omot)
.
E servači naši svagdašnji
.Koristio sam dosta dugo 9gramske sa plastičnom getribom servače i sve je bilo u redu dok nisam počeo sve brže i bolje voziti što je dovelo do dva zastoja u zraku i naravno kršenja krila u pod i lom krila.Naime pukli su zupčanici,i sada ću po prvi puta koristiti servače sa metalnom getribom iste veličine,takozvane MG.Plastično kučište sa metalnom getribom.Rezultate ću povremeno davat kada ih isprobam na testu FULL.
Toliko ukratko o ulasku u novu četvrtu sezonu sa novim ZAGI krilom,toliko ga obožavam letjeti,zarazno je kada jednom probaš.A za sve je kriv "Plavi" jer sam po prvi puta od njega dobio njegovu stanicu DX6i u ruke i njegov Zagi da probam sa time upravljat a da nikada do tada nisam letio Zagia,zato hvala "Plavi" još jednom
.
I naravno hvala ostalima
.
FILMIĆ DA VIDITE KAKO SAM ČUPAO MAST ZAGIU SA PLASTIČNIM SERVAČIMA;MISLIM DA IDE PREKO STOTKE NA FULL GASU:
http://www.youtube.com/watch?v=zUDkGHRtL70