Dakle potisak:
18" na 100% s 4S baterijom Skywalker ESC (2140 grama), Xrotor ESC 1980 grama, KDE ESC nije tada bio dosao
15" 3 kraka, 4S baterija, KDE ESC 1950 grama!!!
Manje su vibracije s 3 kraka. Razlog, bar ja mislim da je to razlog, jer je manji razmak prije nego props predje preko ruke od Quada. Onako imas sporiju frekvenciju, vece amplitude, dok s 3 kraka i manjim propsima, imas visu frekvenciju i manje amplitude.
Dakle ne usporedivo je, vibracije potpuno balansiranih 18" i 15" tri kraka, cak 15" sa 2 kraka RC timer koje imamo, koje smo brusili da budu balansirane, imaju vise vibracija od tro-krakih.
To je provjereno. Evo Video je na 80%, uskoro ce.
Mogao bi uploadati i primjer sa 18" da se vidi usporedba, naime mi jesmo dosli do toga da smo smanjili vibracije, bile bi vidljive, ali jako malo, no tek od kada imamo 15" tri kraka, smo ih eliminirali.
Mislim na ovoj snimci koju cu sada dati 2.7k 60fps, ja ne vidim nista, mislim, ako i postoji ne vidim, no ako i postoji, to je opet do pidova koje mogu rijesiti, ili staviti cepice za usi ili sajlice, no ne vidim, pa to necemo ni raditi. Nema na snimci horizontalnog leta, no letio sam cca 10km/h i nema nikakvih vibracija, zurili smo se s namjestanjem pidova, jer nam se sve resetiralo, pa nisam testirao brzi let, vec uglavnom hover, i nagli pokreti ljevo desno (roll), sto ce se vidjeti na ovoj snimci, jer ce ruka ulaziti u kadar.
E ako stavimo sajlice onda gimbal spustimo jos dolje, pa nema propsa u kadru! Tako da to mozda i napravimo iz tog razloga.
Noge su dosta visoke, i duze su od ruka, tako da cemo mozda to morati skratiti, ...
Sto se tice platna, ja mislim da bi 4k u 4k prikazu bio jako los, ali nisam ni sam siguran koju rezu prikazuju u kinu, ako je to 1080p, onda bi 4k bilo wow!
Sve dok downgradeas je odlicno, izgleda kao da si tamo, mozda bi se na platnu vidjela ta kompresija, no svakako 4k prikaz na 4k tvu bi bilo jadno, bar s ovog GoProa, sve dok je to sto gledas dalje od par metara od kamere, sve blizu bi bilo ok, dakle selfiji i te spike
Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?v=H-aOX6HbdI0