Svaki covjek ima pravo na svoje misljenje, isto se I treba postovati bez obzira na suprotno uvjerenje.
Nisam upoznat sa doticnom udrugom, medutim nije u cijelosti korektno blatiti ih bez konkretnog argumenta a tim vise ako nije neki jaki argument.
Mislim da je inicijativa na pravom mjestu, I da svaka pomoc moze samo doprinjeti njihovom radu.
Tomooo, kako me ne bi krivo shvatio, mislim da imas svoje razloge da ne podrzis ovakav fund raise, međutim nije li bolje u tom slucaju mozda jednostavnije ne sudjelovati ali isto tako ne I umanjivati vrijednost inicijativi.
Tvoj argument, nisam upoznat je li spomenuti covjek veterianar? Bi li bilo moguce da se covjek nagledao napacenih, izmaltretiranih I izmucenih napustenih zivotinja od strane 'covjeka' te je to izjavio u tom kontekstu?
Mislim kako bi bilo najbolje drzati se teme striktno u svezi pomoci zbrinjavanja I udomljavanje napustenih psa, ako vjerujes u inicijativu I zelis pomoci samo naprijed!
U slucaju da to nije tako, to je sasvim ok bez ikakve predrasude ili osude.
Na kraju krajeva, ne moras biti ljubitelj zivotinja ali I dalje mozes sudjelovati u nagradnoj igri ako doniras samo 1$, a donirani novac ce ici za plemenit cilj