Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #75 – April 29, 2010, 08:41:54 pm Samo da vas ne pocnu placati k'o kineze... Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #76 – April 29, 2010, 10:13:13 pm I crnogorci su nekad bili crne puti kao sto sama rjec govori ali su od nerada i ono boblijedili.
Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #77 – April 29, 2010, 10:52:44 pm Škun fala Bogu da si nam se ti javio.Na kraju ja ispao kriv , napali me ovi mladi inžinjeri, što nam se nisi javljao.Kako si riješio krila, jesi li ih izbetonirao ?Lega nemoj mi to više raditi da se ne javljaš, ova banda inžinjerska neče da rade.Znaš što kažu ?Što nam i vrijedi raditi kad nam Škun ne daje podršku. nastavite bičevati posadu dok se ne odobrovolje...............
Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #78 – April 30, 2010, 06:13:06 pm Jedan od dva mladića poletio sa stirodurcem iz konstruktivnog biroa Miso 227... model je odličan jedino mladić treba bolju stanicu da nemora letit samo u blizini...A i moja malenkost još je malo izvrtila novog larka -pzd... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #79 – April 30, 2010, 06:38:17 pm Šokac, partrneru u gtradnji, model leti!!! 8)aAjd dođi u nedjelju na aerodrom da vidiš kako i šta treba pa da završiš svoj model! A onda ćemo onih 200 za policiju radit.Nemožeš vjerovat kako mirno i fino ide, moraš doći vidjet u nedjelju. Hava Miši što ga je dizajnirao i Zlatanu što mi je pomogao u finalnoj fazi izrade. Mislim da ćemo napraviti mi još koji model Mili, micro, nano, piko...
Odg: Dva mladića grade prve avione od deprona (Ford je levat) Reply #80 – April 30, 2010, 10:01:40 pm Bravi kolege drago mi je vidjet da model leti.ajde skoki koliko vidim tvoja pila jos nije poletila aj pozuri da vidimo oba u zraku